2777
2789
عنوان

خوشکلا و خوشتیپا بیاین

128 بازدید | 16 پست

سلام من ۳۱ سالمه دوتا بچه ۵ و ۳ ساله دارم از وقتی بچه دار شدم اصلا نمیتونم به خودم برسم.قیافم خیلی نچراله.دیگه خسته شدم.موهام خیلی بلنده تا زیر با سنم.رنگ موهام مشکی پر کلاغی.شکم و پهلو دارم ولی کلا تو مانتو و اینا بد نیست .خیلی دوست دارم یه تغیر حسابی به خود بدم .ولی رنگ مو اصلا بهم نمیاد.نظرتون چیه .چیکار کنم که تغییر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم لایت دودی بده به موهات . یه هنری اگه علاقه داری یاد بگیر . یه باشگاهی یا استخری چیزی برو . دچار روزمرگی شدی بچه ها که بزرگتر بشن مامان سانتی مانتال و روفرم میخوان خواسته های همسر و فرزندان امروزی با گذشته فرق کرده

یکم لایت دودی بده به موهات . یه هنری اگه علاقه داری یاد بگیر . یه باشگاهی یا استخری چیزی برو . دچار ...

چند روزه تو همین فکرم.نمیدونم از کجا شروع کنم.قبلنا که چهرهها همه طبیعی بودن قشنگ بودم از وقتی همه عملی شدن دیگه خوب نیستم

چند روزه تو همین فکرم.نمیدونم از کجا شروع کنم.قبلنا که چهرهها همه طبیعی بودن قشنگ بودم از وقتی همه ع ...

اتفاقا باز هم نچرال بیشتر مورد پسنده و زیبایی و نعصومیت همیشه نقش اول رو تو اعتماد بین انسانها داره. سانتی مانتال منظورم کسیه که مانتوهای شاد میپوشه . بگو بخند میکنه . خودشو محدود به بچه ها نمیکنه و همراهشون میکنا با خودش . نه کسی که عملی باشه و اوف قیافه ش رو کلا داغون کنه . 

خودت رو که دوست داشته باشی مطمین باش راهش رو پیدا میکنی . اولیش با تغییر مدل ابرو و یکم لایت تو نوهات شروع کن . دکست داری یمقدار کوتاهشونم بکن اگه نه که باشه قدش فقط مدل موهایی که با کش مو میبندیش مثل مصری بلند میشه اونو تست کن جالبه فک کنم مدل موهای دهه ۷۰ ۸۰ میلادی میشه 

اتفاقا باز هم نچرال بیشتر مورد پسنده و زیبایی و نعصومیت همیشه نقش اول رو تو اعتماد بین انسانها داره. ...

ابروم اصلا  تاتو نمیگیره.دوست دارم موهام رو کوتاه کنم ولی بازم نمیدونم چه مدلی

اتفاقا باز هم نچرال بیشتر مورد پسنده و زیبایی و نعصومیت همیشه نقش اول رو تو اعتماد بین انسانها داره. ...

جلوی موهام رو چه مدلی کوتاه کنم که زیر روسری و شال  مدل دار باشه

ابروم اصلا  تاتو نمیگیره.دوست دارم موهام رو کوتاه کنم ولی بازم نمیدونم چه مدلی

اگه نازک نیست که اصلا تاتو نکن چون مده ضخیم باشه . یکم دنبالش رو بلند و کتاه کنی هم قیافه عوص میشه ولی باز خودت نکن وقتی قرنطینه تموم شد برو ارایشگاه بگو بر اساس میمیک چهره برات ابرو طراحی کنه 

موهاتم همین طوری بر اساس فرم صورت و گردن و چهره ورنگ میتونی انتخاب کنی . الان سرچ کن موی مصری بدون کوتاهی مو