2777
2789

من مجبورم هر روز برم بیرون شاگرد خصوصی دارم .الانم که مدرسه تعطیله باز خانواده شون میگن بایدبیای.خیلی باترس و لرز میرم بیرون وسعی میکنم خیلی مواظب باشم.اما چند روزه میبینم این زباله گردا بیچاره ها تا کمر توی سطل زباله ن نه دستکشی نه ماسکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولوو گفته ماشینی تولید میکنم که درصد مرگ توش ۰ باشه بعد از تصادف  پرایدم کافیه بخوره به یه جدول ...

چه ربطي داره اوني كه ولو سواره قرار نيست حتما مرگش با تصادف باشه نميشه قبل از سوار شدن به ولوش سكته كنه بميره؟بله مرگو زندگي دست خداست

میشه گفت بیشتر مرگو زندگی آدمای بدبختو بیچاره و بی پول دست خداست اگه پول باشه احتمالش زیاده که زنده بمونی اگه بی پولو بدبخت باشی شانس داشتن سلامتی و زنده بودن خیلی کمه

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤