2777
2789
عنوان

* درمان کرونا *

1383 بازدید | 22 پست

درمان کرونا توسط پرفسور مهران توکلی کشه متخصص دانش هسته ای گرایش پلاسما ،

لازم است بدانید جناب پرفسور توکلی کشه به راه حل  درمان ویروس  کرونا با تکیه بر دانش پلاسما دست یافته اند واین راه حل هم اکنون در اختیار دولت چین میباشد که بوسیله ی آن توانست بر این ویروس غلبه کند و آمار مبتلایان به شدت کاهش یافت

با مراجعه به این گروه  و یادگیری آن توسط متخصصین بنیاد ، به خودتان ، خانواده و عزیزانتان ، این درمان آسان را هدیه دهید ،  باارزشترین هدیه ،    

زندگی دوباره

متخصصین گروه آماده ی آموزش کامل شما و پاسخگویی به سوالات شما هستند

http://t.me/joinchat/F0g_uBTO7ZeS3a2S8EbU9A

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکلی کش مال ایران 

بعد در اختیار او چین......میزاره؟‌؟؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

اسی ما که تل مل نداریم

هرچی این استاد چی بود کش بود مش بود ممنون میشم برامون بزاری 

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

واقعی نیست😐🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
مراجعه کنید به گروه همه ی جوابها اونجاس متخصصین آماده ی راهنمایی هموطنان هستن

میرم نگا کنم ولی بخدا سرکاری باشه دیگه با نی نی سایت خداحافظی باید بکنی😂😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏