2777
2789
عنوان

کرونا

198 بازدید | 17 پست

دوستان بابام سرش درد میکنه از ظهر اینجور شد همه اش میره بیرون خرید طفلکی. فداییش کردیم. 

خیلی نگرانم. چشاش قرمزه گفت نهار نمک زیاد گذاشتم توی قورمه سبزی فشار بالا رفته الان همه اش چای میخوره ممکنه علائم کرونا باشه سردردش؟؟ ولی خدا این چ بلاییه امده سرمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که کرونا نباشه خیلی ناراحتشم 😢

اگه فقط سردرده عایمش که مشکلی نیس، برای خرید هم ده روز یع بار کلی خرید کنید هی دم به دقیقه بیرون نره

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
نمیدونم اهواز زیاده یا نه ولی ادم باید رعایت کنه بابام دوس دارم 😢😢

نه نگران نباش

چیزی نیست استراحت کنه بهتر میشه

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
اگه فقط سردرده عایمش که مشکلی نیس، برای خرید هم ده روز یع بار کلی خرید کنید هی دم به دقیقه بیرون نره

انشالله طوریش نباشه 😢😢دیگه نمیفرستمش طفلک چ گناهی کرده شده پدر خونه 

بهش سیب و پرتقال دادیم، اب میوه گیری نداریم 😢

اینها که فشار رو پایین نمیاره

خیار رو رنده بزن بده بخوره ...هیچ گونه نمک و اینها هم بهش نده ...اگر خیلی خیلی فشارش بالاست یه استکان آب غورهتنها هم بهش بدین فشار رو میاره، پایین