2789
عنوان

مادرشوهرجونیااااا😂😜😜😘

439 بازدید | 22 پست

آغو مادر شوهرتو تو یه کلمه عادلانه توصیف کن!😝

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

خوب نما

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامان#  

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊