2777
2789
من فعلا از خودم خبری ندارم ماه چهارم اقدامم.اگه تا یسال نشد میرم دنبال علت و درمان.این ماه هم من هم ...

سلام دوستان ، دکتر به من گفت صبح ها خودم و همسرم یه قاشق عسل و سیاهدانه بخوریم . همسرمم شبها یه قاشق عسل دارچین، حجامتم خودتون بین دو کتف و همسرتون بین دو کتف و کمر ،  دیگههههه اگر پریوداتون نامنظمه حتما برید دکتر چون خود درمان کیست و تنبلی معلوم نیست چقدر طول بکشه . تازه عزیزم منم همین فکر شمارو داشتم . اما یهو یه مشکل اساسی پیش اومد در طول دو سه روز که کلا همه چی بهم ریخت . و میگم کاش الکی صبر نمیکردم

خب اینا که علائم بارداریه😍

چی بگم والا نمیدونم چرا برام یکم غیر ممکنه فکر میکنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ، دکتر به من گفت صبح ها خودم و همسرم یه قاشق عسل و سیاهدانه بخوریم . همسرمم شبها یه قاشق ...

عزیزم من بخاطر کیست سینه نمیتونم اینا رو مصرف کنم اما ویتامین E هم من هم همسرم خوردیم

هیچ چیزی غیر ممکن نیس.عزیزم بی بی چک زدی خبرمون کن

باشه عزیزم اگه نی نی دار شم فک کنم برای عالم و آدم جار میزنم😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
باشه عزیزم اگه نی نی دار شم فک کنم برای عالم و آدم جار میزنم😂

خواهرانه بهتره جار نزنی اه یکی میگیردت ، اینقدر مردم مشکل دارن و تو ذهن بعضیا انرژی منفی فوران میکنه پشت لبخنداشون و ما نمیدونیم

خواهرانه بهتره جار نزنی اه یکی میگیردت ، اینقدر مردم مشکل دارن و تو ذهن بعضیا انرژی منفی فوران میکنه ...

اخه خیلی برای اون روز ذوق دارم. ولی حرف شمام درسته

سلام اسی جون من کلا همش تو نی نی سایتم🤣

هرماهم منتظرم ،۱۹ماهه،دوماهه متوجه شدیم همسرم مشکل داره و کم تحرکی اسپرم داره 

ماه قبلی کلی داروی تقویتی خوردیم و امپول زدم نشدم

این ماهم دوباره کلی دارو خوردم و امپول زدم ۲فروردین موعدمه

ولی ی هفتس بقدری دردهای وحشتناک شبیه پریودی دارم که نگو

سینه هامم حساس و دردناکن

دعا کنیم برای هم ان شاالله بی بی های مثبت ببینیم برای عید حداقل دلمون شاد بشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
انشا... از ته دلم از خدا میخوام این ماه باردار باشی    

ممنون از دل مهربونت 

الهی خدا دلتو شاد کنه عزیزم😍😍😍😍

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام اسی جون من کلا همش تو نی نی سایتم🤣 هرماهم منتظرم ،۱۹ماهه،دوماهه متوجه شدیم همسرم مشکل داره و ...

سلام عزیزم . ان شاالله باردار باشی . و خبر بارداریتو بهمون بدی ان شالله . 

سلام عزیزم . ان شاالله باردار باشی . و خبر بارداریتو بهمون بدی ان شالله . 

قربونت گلم همچنین♥️

تخمکهام پوچن وپریود نامنظم

اگه تخمک آزاد میشه ولی پوچه کپسول اووبوست و فرتیل زنانه استفاده کن.عالیه برا بهبود کیفیت تخمک.فقط گرونه.دونه ای ۵یا ۶هزار

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻