2777
2789
عنوان

خودتون یا اطرافیانتون چله ی سوره ی جن گرفته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24334 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه.چند ماه پیش راجب چله سوره جن از تاپیک دیدم که هرکی یه حرفی میزد و من نتونستم متوجه بشم که چله سوره جن خوبه یا بد.و خودم چله برداشتم.اول از همه هر شب ساعت ۱۲ به بعد صدای صلوات جمعیت و دعا خوندن می شنیدم جوری که فکر میکردم همسایه مراسم داره و پیش خودم می گفتم چرا این موقع شب.دوم اینکه تو خونم مدلهای مختلف به چشمم میومد.یا زن مو بلند.یا بچه کوچیک.گاهی اوقاتم به اسمم صدام میزدن.و در آخر ساعت ۵ صبح از صدای نفس خفه شدن یکی بیدار شدم و فکر کردم بچمه ولی دیدم بچم بغلم خوابه و یکی کاملا سیاه رو تخت دخترم نشسته و تا دید متوجهش شدم دیگه صداش نیومد منم به قدری ترسیدم که فقط بچم و تو بغلم محکم نگه داشتم و تا روشن شدن هوا فقط صلوات و آیت الکرسی می خوندم و جرات نداشتم از جام تکون بخورم.

در کل بهتون میگم سوره جن هرزگاهی بخاطر ثوابش بخونید ولی چله برندارید .نمی دونم چشم سوم و فعال میکنه که آدم انقدر راحت بتونه ببینه و بشنوه یا اجنه و به سمت ادم‌ میکشه.

فقط خواهشا مثل من ریسک نکنید چون تو روان آدم تاثیر وحشتناکی میزاره💖

سلام خیلی ممنونم ازتون فقط میشه منبعتون رو بگین؟اخه میخام کامل مطمئن شم.من سنگینی رو واسه زیارت عاشو ...

عزیز شما با این طرز فکرت و اطلاعاته ناقصت همه چیز برات سنگینی داره....زیارت عاشورا بخاطر قسمته لعنش میگی سنگینی داره؟؟ اون لعن ها ب کیه؟؟. واسه چیه؟؟؟ تو کسی ک پدر و مادرتو قتل عام کنه سلامش میدی یا درودش میکنی یا لعنش؟؟؟

میدونی امام حسین کیه؟ میدونی چرا شهید شده؟ زیارت عاشورا تاثیرش از هر دعایی بیشتره عزیز 

سلام به همه.چند ماه پیش راجب چله سوره جن از تاپیک دیدم که هرکی یه حرفی میزد و من نتونستم متوجه بشم ک ...

شما دوست عزیز احیانا دچار تلقین شدی... سوره جن هم کلام الله هست و فرقی با دیگر سوره ها نداره

بنده شخصا سوره جن را بارها و بارها چله گرفتم و فقط تاثیر مثبت دیدم 

سلام به همه.چند ماه پیش راجب چله سوره جن از تاپیک دیدم که هرکی یه حرفی میزد و من نتونستم متوجه بشم ک ...

گلم منم اینی که میگی رو میدونم.

چله میشه برداری ولی هرگز هرگز‌ هرگز خارج از نور روز (یعنی تو وقت عصر به بعد) هرگز این سوره رو نخون عزیزم

🫂

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
شما دوست عزیز احیانا دچار تلقین شدی... سوره جن هم کلام الله هست و فرقی با دیگر سوره ها نداره بنده ش ...

شما اگه ۱۲ شب به بعد چله میگرفتی میفهمیدی ایشون چرت نمیگه.

من هم تو بچگیم دیدم یه خانومی از همسایه هامون جن زده شده بود نصف شب تو خیابون لخت میدونید جیغ میزد میگفت ولم کنین

بعد ها همسرش گفت شبا سوره جن میخوندم که مشکل مالی‌شان حل بشه!

و خیلی خیلی خیلی اتفاقای دیگه که دیدم

شما هروقت ۱۲ شب به بعد چله سوره جن گرفتی و چیزت نشد بیا اینجا به همه توهین کن.

از ادبیات هم معلومه چه آدمی هستی و بیشتر از این سلاح نمیبینم با کسی مثل شما همصحبت بشم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

سلام

ببخشید ازکی آیات قرآن خوندن سنگینی داشته؟والا من خودم نزدیک دوماهه دارم هرروز این سوره رومیخونم،قرآن کتابیه ک هرچی بیشتربخونی خدابیشتربهت نظرمیکنه ن جن میفرسته سراغت،درموردزیارت عاشورام بگم،این حدیث قدسیه ومتاسفانه جدیدا تبلیغ میکنن سنگینی میاره،اگه واقعا بدونی داری کیاروتوش لعن میکنی بیشتر ترغیب میشی بخونیش،زیارت عاشورا روامام زمان ب مداوم خوندنش توصیه میکنن یکی ب من بگه سنگینی میاره یعنی چی..لطفا آگاهیمونو بالاببریم..بدون شک وترس..

سلام بله دوست عزیز چله ی سوره جن باعث سنگینی شدید خواهد شد.  چله یس رو شروع بفرمایید یا جهت ...

عزیزم این حرفا چیه که میزنی، سوره قرآن سنگینی شدید میاره؟ کمی فکر کنید اخبار کذب و اشتباه رو رواج ندین، قرآن سوره هاش سراسر نوره حتی سوره جن، اینم که میگن برای بخت گشایی فایده داره و چله سوره جن بگیرین به این خاطر هست، که گاهی موجودات ماورایی و غیر ارگانیک محصول خراب کردن ازدواج افراد میشن، که با خوندن این سوره جلوی اسیبشون گرفته میشه، التماس تفکر