2777
2789

اگه گرفتین میشه بگین نتیجه دیدین یانه؟ولی بعضیا میگن مداومت چندروزه بهش سنگینی میاره و خطرناکه و این چیزا‌..اما جلی دیگم شنیدم واسه بخت گشایی و باطل السحر و اینا خوبه.اگه کسی تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله دوست عزیز چله ی سوره جن باعث سنگینی شدید خواهد شد.  چله یس رو شروع بفرمایید یا جهت ...

سلام خیلی ممنونم ازتون فقط میشه منبعتون رو بگین؟اخه میخام کامل مطمئن شم.من سنگینی رو واسه زیارت عاشورا قبول دارم البته بخاطر قسمت های لعنش.اما خب واسه سوره ی جن چون بلاخره بلاخره کلام خداست شک داشتم...

یس خوندم ولی تاثیر نداشته ممنون حتما سرمیزنم.فقط بنظرتون اگه بین من و اقایی سحر تفریق باشه من اعمال باطل السحرو انجام بدم واسه ایشونم باطل میشه یانه؟

سلام بله دوست عزیز چله ی سوره جن باعث سنگینی شدید خواهد شد.  چله یس رو شروع بفرمایید یا جهت ...

چله یاسین‌ برای چی‌خوبه؟

یه چله هم واسه بچه دار شدن اگه‌میدونید بگید بی زحمت

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
من دوستم چله جن گرفت و حاجت گرف اخه مگه قران خوندنم سنگینی میاره؟؟؟ این چ حرفیه

چله سوره جن واسه چی خوبه؟

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
من دوستم چله جن گرفت و حاجت گرف اخه مگه قران خوندنم سنگینی میاره؟؟؟ این چ حرفیه

مرسی عزیزم واقعا ایشون با چله ی این سوره حاجت گرفتن یا برای ارامش خیال من  میگی؟میشه بگید چه مدت طول کشید حاجتشو گرفت؟والا منم نظرم همینه اما باز گفتم تحقیق کنم.حتی تو سایت ویکی فقه الان این روایات رو پیداکردم که حتی توصیه شده بیشتر خونده بشه حتی:

روایات‌ متعددی‌ در فضیلت‌ قرائت‌ سوره جنّ رسیده‌ است‌[۴۴]

از جمله‌، برای‌ دفع‌ آفات‌ ومکر و شر جنّیان‌، بسیار خواندن‌ این‌ سوره‌ توصیه‌ شده‌ است.

[ویرایش]

به تلاوت سوره جن و نیز بسیار تلاوت کردن آن سفارش شده است. در حدیثى از امام صادقعلیه‌السّلام بدین مضمون آمده است: هر کس سوره جن را بسیار تلاوت کند، ضررى از جنیان به او نمى‌رسد و با رسول خدا صلّى‌اللَّه‌علیه‌و‌آله خواهد بود.

چله یاسین‌ برای چی‌خوبه؟ یه چله هم واسه بچه دار شدن اگه‌میدونید بگید بی زحمت

عزیزم واسه همه چی بخت گشایی حاجت روایی باطل السحر.واسه بچه دارشدن استغفار خیلی تاثیر داره و چله ی سوره ی مریمم شنیدم.کلا هردعایی خوبه و تاثیر گذاره واسه هرچیز بابد از ته دل باشه و باامید و اعمال ادمم پاک باشه

مرسی عزیزم واقعا ایشون با چله ی این سوره حاجت گرفتن یا برای ارامش خیال من  میگی؟میشه بگید چه مد ...

نه عزیز جدی میگم..یمدت خودم درگیر مشکلی بودم ک دوستم بهم پیشنهاد داد ک این چله رو بردار ضرر نمیکنی..

گفت به مشکل بزرگی خورده بود خانوادش ک با برداشتن این چله سریع مشکلشون حل شده

منم این چله و چله های زیادی رو برداشتم.بلافاصله نه ولی بعد از مدتی مشکلم حل شد خدا رو شکر

بستگی ب اعتقاد خودت داره..حتی با ی دونه صلوات هم گره ها باز میشه

سخت بود ولی تونستم   
چله یاسین‌ برای چی‌خوبه؟ یه چله هم واسه بچه دار شدن اگه‌میدونید بگید بی زحمت

عزیزم برای هر حاجت یس بسیار مجربه

برای بچه دار شدن هم از کتاب درمان با قران خدمتتون عرض میکنم

زن و شوهر هر دو روزه بگیرند وقت افطار غسل کنند و سوره مزمل را یکبار بر آب بخوانند و از آن آب بخورند فرزند حاصل آیذ

سلام خیلی ممنونم ازتون فقط میشه منبعتون رو بگین؟اخه میخام کامل مطمئن شم.من سنگینی رو واسه زیارت عاشو ...

در کتب علوم غریبه به سنگینی مداومت بر سوره جن اشاره شده است. 

از مفاتیح جهت باطل السحر استفاده بفرمایید