2777
2789
ماش خیلی کار داره

واسه من یه روزه جوانه زد الانم داره سبز میشه البته چهارروز فک کنم خیلی دیره واسه ماش کاشتن

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر*

گندم بکار بزار یه جای گرم که زود جوانه بزنه بعد از جوانه بزار پشت پنجره نور بخوره سریع رشد میکنه شانستو امتحان کنن ضرر نداره فقط همین الان دست به کار شو

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ما عدس کاشتیم یکی دوروز پیش زود درست میشه؟

اگه جوانه زده بزار پشت پنجره نور بخوره ولی سرد نباشه جاش 

منم برا باراول سبزه کاشتم امسال...عدس گذاشتم ک لازم نباشه ازخونه بخاطر بذر بزنم بیرون فک کنم ۱۷یا۱۸ اسفند تازه دوسه روزه جوونه زده و داره سبز میشه میاد بالا

چون باراولم بود نمیدونستم باید پارچه بکشم روش و آب اسپری کنم بزارم زیر بخاری ک زودتر جوونه بزنه ازسه روز پیش همش دارم اینکارو تکرار می کنم چشمم کف پام خوب داره پیش میره برام مهم نیست تا عید رشد کامل بکنه چون برا دل خودم کاشتمش و با اقوام قرار گذاشتیم ن دیدو بازدید بریم ن کسی بیاد

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜