2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس منم داشتم به بدترین شکلش روزی سه بار غرغره کن با آب نمک وآب گرم

ممنون دارم ميترسم سه روزه گلو درد دارم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

ایشالا که نیست اما سعی کن این چند روز اصلا به کسی نزدیک نشی و نکات رو رعایت کنی ، تا میتونی آب نمک قرقره کن و مایعات بخور بیشتر مایعات گرم 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
خودتو قرنطینه کن تو ۱ اتاق

چرااااا يعني ممكنه نه تب دارم نه سرفه نه سردرد😭

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
شربت دیفن هیدرامین کامپاد هرهشت ساعت یک قاشق با قرص مکیدنی آلتادین (ختمی)هرچهارساعت مداوم آب نم ...

ممنون

آب نمک. با آب گرم گرم قرقره کن سه بار در روز 

جوشنده بخور

آویشن و زنجفیل عناب این چیزا قاطی کن چند بار بخور

سوپ داغ بخور تا چند روز که خوب بشی

اگه هم باشه ویروس بره تو معده اسید معده نابودش میکنه

ایشالا که نیست اما سعی کن این چند روز اصلا به کسی نزدیک نشی و نکات رو رعایت کنی ، تا میتونی آب نمک ق ...

ممنون مواظبم فقط شوهرم نزديكم ميخوابه