2777
2789

الان😘

داداشم اومده پیشم😍😍😍😍

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 اعتماد به نفستو خوشم اومد

واقعیته 😌❤

😁😁😁😁

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

همش خوب بوده ولی روزی که عقد کردم 

شب عروسیم 

و اوایل عقدم بهترین قسمتاش بوده 

بی دغدغه و رها و عاشق و سرمست ...

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بعداز تولد پسرم .روزی ک قدر پدرمادرم وزحماتشون رو فهمیدم روزی ک فهمیدم درد زایمان وسختی بارداری وشب بیداری ها ب پای فرزند واقعا فهمیدم مادرم چقد برام زحمت کشیده و هیچ کس مثل مادر بپای درد هات ننشسته و نگفته کاشکی بجای بچم من مریض میشدم 

ووقتی دستت خالیه اما فرزندت وقتی ازکنار مغازه میگذره وچیزی دلش میخواد وبااینکه میتونی براش نخری ولی بازم دلت نمیاد بچت رو ناامید ببینی ودوستداری هرچی دلش میخوادبخری حتی شده با پول قرض فهمیدم پدرم چقد مرد بوده و بخاطرم اضاف کاری و .....انجام داده فهمیدم مهرپدری هیچ جای دنیا پیدا نمیشه 

روزی ک قدر پدر ومادرم رو واقعا درک کردم بهترین روز عمرم بوده وخوشحالم با ۲۳ سال سنی ک دارم وهنوز سایه شون بالاسرمه خیلی دوستشون دارم وقدردانشون هستم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊