2777
2789
عنوان

در جواب این حرف چی میگید؟

216 بازدید | 13 پست

شوهر من اهل  نماز و روزه نیست ولی به نیازمندا کمک میکنه  همیشه هم میگه آدم دلش با خدا باشهو ...

کافیه من موافق این حرفش نیستم ولی یکی از اطرافیانم بهم گفت که کجا هستند اونایی که مذهب و نمازو قبول ندارین ولی دلتون صاف بود الان که مساجد و زیارتگاهها بسته شدند نوبت شماست که با دل صافتون دعا کنید الان کفر و کافر تعداد انگشت شماری رو گول زده

راستش خودمم نفهمیدم چی نوشتم😐 ولی فک کنم مطلبو رسوندم میخوام یه جواب مودبانه و در عین حال دندان شکن بهش بدم

ربط دادن گوز به شقیقه

ببخشید عذر میخوام 

این دوتا چ ربطی داره اون اعتقاداته 

این عقله که حکم میکنه به خاطر بیماری کلا تعطیل کنیم

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واضح نگفتی

اما وقتی اعتقادتان فرق داره چرا میخوای جواب بدی!؟

بذارید هرکسی اون جوری که خودش میخواد با خدا ارتباط داشته باشه

به ما فقط مسائل اجتماعی ارتباط داره نه شخصی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

فقط خدا میدونه کی دلش پاک تره. چه بسا خدا دعای کسی که دلش پاکتره قبول کنه اما اونی که دایم سر به مهره نه, خدا مثل ما ادمها براساس این حرفها که قضاوت نمیکنه, رحمت عام خدا شامل حال همه موجودات و ادماست . خداروشکر خدا مثل ما ادمها نه حکم میکنه نه قضاوت. 

دل صافا کجایید پس بیایید دعا کنید؟!

کی این دل صاف شما و علم آمریکا بدرد میخوره؟

قابل توجه... و اونایی که کلیه تحلیلهای خود را از تلویزیون غرب میگیرند میگن آدم باید دلش صاف باشه حتی نماز و دین اسلامو دگ قبول ندارند و زیارتگاهها و ... رو مسخره میکنند چرا با دل صاف و تکحولوژی آمریکا به داد بیماران کرونایی نمی رسید

منم اهل نماز و روزه و حجاب نیسم ولی کمک ب حیوونا و نیازمندا تا دلتت بخاد انجام میدم 

ب نظرم همه چی ب نماز وروزه نیس

دورازجون بعضیا  ی ادمایی دیدم ک حجابشون کامل بود ولی ی غلطایی میکردن ک ادم هنگ میکرد

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
دل صافا کجایید پس بیایید دعا کنید؟! کی این دل صاف شما و علم آمریکا بدرد میخوره؟ قابل توجه... و اون ...

چقدر بی مفهوم 

خود پیامبر برای علم تا چین برو

یک ساعت تفکر از ۷۰ ساعت عبادت بهتر 

دعا برای آرامش روح و روان ماست 

دل صافا کجایید پس بیایید دعا کنید؟! کی این دل صاف شما و علم آمریکا بدرد میخوره؟ قابل توجه... و اون ...

دل صافتر از پیامبر مگه داشتیم؟ پس چرا پیامبر با اون دل صافش وقتی بچه ها تو شعب ابی طالب از گرسنگی بی حال میشدن دعا نکرد یا دعاش رو خدا اجابت نکرد؟ و اونقدر اون شرایط سخت طول کشید؟

همه چی که فقط به دعا نیست.

در مورد تکنولوژی آمریکا هم فعلا منتظریم تا خودشون ازش استفاده کنن و یا به کشور های اروپایی کمک بده.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

خاک تو اعتقاداتش،یعنی فکر میکنه خدا فقط تو مساجد وزیارتگاهها هست و فقط اونجاها میشه دعا کرد؟!خب یعنی الان اونجاها تعطیله دیگه نمیشه اینا تو خونه هاشون دعا کنن؟!یعنی خدا رو اینقدر کوچیک دیدند ک نمیتونه همه جا باشدش و صداشونو بشنوه!!!عجبببببب

ضمنا خیلی حرفش مسخره بوده حالا مگه کی اون دل پاکا چیزی گفتن یا ادعایی کردن!هر چی ادعا و ...هست مال همون مذهبیون دوآتیشه هست خب الانم خودشون دست بکار بشند