2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک مهمون بازی میکنن و رعایت نمیکنن ان شالله همشون کرونا بگیرررررررن بحق علی 

ما رو هم ب کشتن میدن بیشعورا

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

عزیزان دوستان خواهرای گل،  مهمانیها رو کنسل کنید . دارین با جون خودتون و عزیزانتون بازی میکنین بخدا.  اصلا مهم نباشه براتون که یه آدم فاقد شعور از شما دلخور بشه.

دخترم همه زندگی منه
عاشق اوناییم ک تازه دارن پیشنهاد غذام میدن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑� ...

وقتی میگه نمیتونم کنسل کنم و مهمون میخواد بیاد خب بالاخره مجبوره غذا درست کنه.پس چه بهتر زودتر دست به کار شه. اگر میتونست خودش کنسل میکرد.منتظر نمی موند ما بهش بگیم که. 

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
اونایی ک مهمون بازی میکنن و رعایت نمیکنن ان شالله همشون کرونا بگیرررررررن بحق علی  ما رو هم ب ...

چه بددهنوبی تربیت چه جوری دلتون میادنفرین کنین بیماری حق هیچکی نیس بنده خدامیگه چاره ندارم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

به یکی دوستات بگو ناشناس تو وات یا تلگرام  بهشون پیام بده و از عواقب مهمونی و مهمونی رفتن تو این اوضاع بگه یا بگه فلان محله ها که محله شما هم توشون باشه  بیشترین آمار کرونا رو داشته تو این چند روز 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

حالا ک نمیشه کنسل کرد وقتی اومدن تاموقعی میرن توصورتشون سرفه کن خواستی غذابکشی سرفه کن جلودهنتم نگیر   البته خب مهمونم حبیب خداس حتما به روت دیده ک تواین وضع داره میادیکم کمترسرفه کن

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
چه بددهنوبی تربیت چه جوری دلتون میادنفرین کنین بیماری حق هیچکی نیس بنده خدامیگه چاره ندارم

بد دهنی ب فحشه نه نفرین عزیزم !!!!!

نفرین میکنم بازم میکنم ، اینا همش بهونس ، چرا بعضیا باید دوماه تو خونه بمونن ولی بخاطر رعایت نکردن این عده بیماری بگیرن؟؟؟؟؟؟

ایا بقیه ادم نیستن؟؟؟؟با شوهرشون با زنشون دعواشون نشده ک کسی نباید بیاد؟؟؟؟؟خیلیا دیدن خانواده هاشون نرفتن 

بهونه نیاریید لطفااااا

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
بد دهنی ب فحشه نه نفرین عزیزم !!!!! نفرین میکنم بازم میکنم ، اینا همش بهونس ، چرا بعضیا باید دوماه ...

منم ۱ماهه خونم جابی نرفتم هرجورراحتب ولی نفرین دوسرداره حالابشین هی بکن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...