2777
2789
عنوان

قرص های کلومیفن

623 بازدید | 15 پست
چرا هرکس با این قرص باردار شده سقط کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
نظری نیست
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من که با این قرص 2بار بچه سقط شده گیرم اومد
ربطی به دارو دارو نداره بعد هم دکترا مین یکی دو تا چیز وحشتناکی نیست که بخوای پیگیری کنی اگه واقعا فکر میکنی به این مربوطه می تونی از دکترت بخوای لتروزول بده بهت
دخترم سه خرداد اومد تو بغلم. خدایا ممنون که فرشته ها رو زمینی می کنی.
بابا اینقدر زندگی رو سخت نگیرید
بچه ای که سقت شده،قسمت نبوده که بیاد
بچه ای که ناخواسته اومده،قسمتش بوده که بیاد
خدا از اول برنامه ریزی کرده که کی چه زمانی دنیا بیاد
ما کی باشیم که تو کارش دخالت کنیم
من 3 نفر از فامیلای نزدیکم رو میشناسم که با قرص باردار شدن و مونده و الان بچه ها حدوده 1 سالشونه....

الان انقدر امواج ماهواره و مبایل و وایرکس و پارازیت،دور و برمونه و غذاهای شیمیایی و قرص های جور واجور میخوریم
اکثر خانومایی که میشناسم یا برای بچه دار شدن مشکل داشتن
یا بعدش برای نگه داشتنش!!

حالا کلومیفن هم یکی از صدها دلیلیه که شااااااااید باعث این اتفاق شده باشه
چیزی که جایی نه آزمایش شده نه ثبت شده رو شایعه نکنید تا کسایی که با این قرص حامله شدن،بد به دلشون نیفته
نه مهروی من چیزی نگفتم که نگرانش کنم آخه وضعیت من با همه فرق داشت و چون سر خود مصرف کردم و تنبلی نداشتم به مامان کیان هم میگم که تا زیر یک سال مصرف نکنه دقیقا عین حرفی که دکتر به من زد و من گوش نکردم.
سلام دوستان.برای بار سوم ارادمو جمع کردم برم دکتر/2بار سقط طی 5سال زندگی مشترک داغونم کرده .حس مادر شدن برام مانند یه خواب که به خدا همیشه تو خواب می بینم مامان شدم .اونم از همه بدتر تو خوابم انگا ر بچه مال من نیست .یکی میاد ازم میگیردش .از قرص کلومیفن خیر ندیدم .سریع با خوردنش حاملگی وبعد سقط پیش میاد .
توچهار ماهگی بچه م سقط شد
;;;;کسی نیست