2777
2789
عنوان

آزمایش خون منفی و بارداری

263 بازدید | 13 پست

13 روزه عقب انداختم، سه روز پیش آزمایشم منفی شد ولی پریود نمیشم. کسی هست که با آزمایش منفی باردار شده باشه؟ 

صدهزار مرتبه شکرت خدای مهربونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۵ روز عقب انداختم وازمایشمم منفی بود عزیزم یا کیست داری یا هم از استرسه پریود نمیشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم امیدوار بودم ۱۰ روز عقب انداختم همه بهم میگفتن قیافت پیداس حامله ای امیدوارشدم رفتم آز دادم منفی بود و امروز پری خانم قدم نحسشونو اوردن.ولی خیلیا رو شنیدم حتی ۲ ۳ ماهشون بوده هرچی آزمایش میدادن منفی بوده و بعد ۲ ۳ ماهگی دیگ مثبت شده.و حتی بعضیام نشون نداده ولی سونو نشون داده حاملگیو

منم امیدوار بودم ۱۰ روز عقب انداختم همه بهم میگفتن قیافت پیداس حامله ای امیدوارشدم رفتم آز دادم منفی ...

چندوقته اقدامی

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
منم امیدوار بودم ۱۰ روز عقب انداختم همه بهم میگفتن قیافت پیداس حامله ای امیدوارشدم رفتم آز دادم منفی ...

آخی عزیزم انشاا... هممون بزودی مادر بشیم

صدهزار مرتبه شکرت خدای مهربونم❤️