2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر ، نامزد یا دوس پسر دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پیام نمیده. بدم هم جواب نمیده.

زنگ هم گاهی میزنه.

البته رابطه مون خوبه.ولی مردها سر کار زیاد حوصله ایم کارا رو ندارن.

البته نه همه شون ها. ولی اکثرا اینجورین

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
چند وقته اشنایید؟ مشغولیت روزانه اش به چه شکله؟

حدود ۹ ماه 

الان که تو خونه قرنطینه س 

ولی همش داره فیلم و سریال میبینه

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

ما دوستیم

روزی ۴ بار نهایتا زنگ 

در حد ۴ ۵ تا جمله هم پی ام

هرزگاهی هم ممکنه چیزی واسه هم فوروارد کنیم اینستا

خوبه به نظرم نرماله

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

نامزد من از من که دخترم بیشتر پیام میده و زنگ میزنه بعضی وقتا من دیر جوابش بدم ناراحت میشه 

خلاصه میگن کسی که واقعا دوستت داشته باشه پیگیرته چه دوس پسر چه شوهر چه نامزد 

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣
ببخشید ولی منظورش این بوده از شما خوشش نمیاد.. چون اینا بهونس مگ یه پیام دادن زنگ زدن ب کسی ک دوسش د ...

وااا چ حرفا😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

😑نامزدم

پنججججج صبببح دیدیا پنج صبح بهم زنگ میزنه زندگیم دلم برت تنگ شده

😐پیامم در روز سه ساعتی چت میکنیم

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
هرکسی یه جوره منم از تماس تلفنی بیش از یکی دو دقه(حالا هرکسی)خوشم نمیاد اذیت میشم به نفر تو گوشم ح ...

وااااای فکر کردم فقط من این طوریم،چه قدر خوشحال شدم که یکی مثل خودم پیدا کردم😍😍😍

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
ببخشید ولی منظورش این بوده از شما خوشش نمیاد.. چون اینا بهونس مگ یه پیام دادن زنگ زدن ب کسی ک دوسش د ...

کی گفته‌؟ من عاشق دوس پسرم بودم الآنم شوهرمه دوسش دارم. ولی نه وقت پیام بازی دارم نه دوس دارم