2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پدربزرگ شوهرم بيضه هاش نزول نكرده بوده ميترسم براي جنين منم اينجور باشه

وا؟؟پدرشوهرتون بعد چطور بچه دار شده؟؟

منم سونو رفتم بیضهاش نزول نکرده بود یادم نمیاد چند هفته بودم.سری بعد رفتم اومده بودن پایین..

دو احتمال هست برای شما یا اینکه هنوز بیضه هاش نزول نکرده..یا اینکه از اول دختر بوده اشتباها کلیتوریس رو آلت دیدن..نگران نباش..چند هفته هستی؟؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
وا؟؟پدرشوهرتون بعد چطور بچه دار شده؟؟ منم سونو رفتم بیضهاش نزول نکرده بود یادم نمیاد چند هفته بودم. ...

پدر بزرگ شوهرم بوده با هزار نذر و نياز يه بچه آوردن البته يه بيضش بوده نزول نكرده من ميترسم از اون ژنتيك باشه ممكنه ارث برسه؟

١٤ هفته و پنج روز دكتر گفت از دوجنسه بودن ميترسيم برو آزمايش بده 

چهارده هفته ایی و انقدر نگرانی..من خیلی بالاتر بود هفته هام ..فک کنم حدود ۲۴ هفته نیومده بود که ماه بعدش اومد..

چی بگم دکترت شاید ی چیزی میدونه میگه برو...ولی به نظرم دکترت دیوونه ست

پدر بزرگ شوهرم بوده با هزار نذر و نياز يه بچه آوردن البته يه بيضش بوده نزول نكرده من ميترسم از اون ژ ...

ممکن که هست ولی ی نذری چیزی براش بکن و نگران نباش.. الان دور از جون فوقش عمل میکنن..اون زمان قدیم بوده..

چهارده هفته ایی و انقدر نگرانی..من خیلی بالاتر بود هفته هام ..فک کنم حدود ۲۴ هفته نیومده بود که ماه ...

بعد دكترت بهت جنسيتو چي ميگفت تو سونو؟ به من گفت برو آزمايش سل فري دو تومنم دادم ديروز ولي جوابش بعد تعطيلات مياد تا اون موقع ديوونه ميشم سونوگراف گفتا نه دكترم