2777
2789

بچه ها موضوع تکراریه هرکی میخواد نیاد تو 

فقد جنبه سرگرمی و شادی داره

ما چن ماه اول زندگیمون خونه مادرشوهربودیم،ی روز که هیچکس خونه نبود رفتم حموم در حموم ی مدت نمیدونم چش بود با من بسته نمیشد خلاصه درو همینجوری تا ته بستم بدون اینکه قفل کنم کارم تموم شد با حوله داشتم خشک میکردم که یهووو پدرشوهرم ناقافل درحمومو باز کرد(نمیدونم ازکجا پیداش شد اون بنده خدا نمیدونس کسی تو حمومه میخواس بره حموم)چشتون روز بدنبینه آنچنان جیغ بنفشی کشیدم ک نگو انقددد هول شدم حتی نتونستم حوله رو جلوم نگه دارم!پدرشوهرمم رنگش پرید گف ببخشید دخترم و تو افق محوشد...خلاصه هرچی داشتم و نداشتم دید تا ی ماه جلوش آفتابی نشدم هنوزم بعدازچندسال ازش خجالت میکشم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یه باردیگم فقد من و شوهرمو پدرشوهرم خونه بودیم ...من فک میکردم شوهرم تو دسشوییه وضعیتم اورژانسی بود وسط هال وایساده بود هی زمینو چنگ میزدم آخرش رفتم در دسشویی گفتم اه شایان(شوهرم)زووود باش ترکیدم الان میریزه...خددددای من دیدم شوهرم از تو پذیرایی اومد بیرون گف تو اونجا چیکارمیکنی!هیچی دیگه پدرشوهربیچارم تو دسشویی بود🤣🤣

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

چرامن ی چیز دیگه خوندمش😲😲

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم مونده سوتی بدیم😅😅😅✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
چرامن ی چیز دیگه خوندمش😲😲

حتما سوتین خوندی خخخ

توام از سوتی هات بگو

کم مونده سوتی بدیم😅😅😅✌

ینی تاحالع هیچ سوتی ای ندادی؟! خوووش بحالت

حتما سوتین خوندی خخخ توام از سوتی هات بگو

اره از کجا فهمیدی🤣🤣🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
ینی تاحالع هیچ سوتی ای ندادی؟! خوووش بحالت

نه خدا رو شکر🤗🤗✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
اره از کجا فهمیدی🤣🤣🤣

فهمیدم دیگه  

یه باردیگم فقد من و شوهرمو پدرشوهرم خونه بودیم ...من فک میکردم شوهرم تو دسشوییه وضعیتم اورژانسی بود ...

کلا ابرو نموده برات پیش پدر شوهر🤣🤣🤣🤣🤣🤣