2777
2789
عنوان

مامانی باتجربه میشه بیاید

55 بازدید | 8 پست

دیروز برای اولین بار به پسرم دو قاشق فرنی دادم ۵ ماهشه،از دیشب دوبار مدفوع کرده اونم زیاد در صورتی که قبل این هرچند روز یه بار دستشویی میکرد الان میترسم واسش فرنی درست کنم؟از چی میتونه باشه؟به من گفته بودن فرنی و غذای کمکی بیشتر باعث یبوست میشه

خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت
باچه شیری درست کردی؟

آرد برنج آب یه کوچولو نبات سفید وقتی پخت بهش شیرخشک اضافه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدفوعش ابکی شبیه اسهال نیست چه اشکالی داره منم دخترم ۵ ماهشه روزی ۴ بار خودشو کثیف میکنه البته م ...

واقعا؟از کی شروع کردین غذارو؟

واقعا؟از کی شروع کردین غذارو؟

از ۴ شروع کردم با سویق رفلاکس شدید داشت دکتر کلی دارو براش نوشته بود همشم عوارض داشت چند روزی بهش دادم دیدم بهتر نمیشه بهش سویق دادم و داروهاشو قط کردم کلا همه مشکلاتش برطرف شد شکر خدا دیگه فرنی و دو هفته ای هست که بهش سوپم میدم البته آخرای ۵ ماهه الان 

از ۴ شروع کردم با سویق رفلاکس شدید داشت دکتر کلی دارو براش نوشته بود همشم عوارض داشت چند روزی بهش دا ...

منظورتون سویق کودکه؟چجوری بهش سویق میدین من خریدم روش نوشته بالای یک سال