2777
2789

میشه سنتون و شهرتونو بگین ؟ و اینکه بافت شهرتون سنتیه و گیر میدن ب مجردیتون یا نه 

اگرم دوس داشتین علت مجرد بودنتونم بگین

از ماست که بر ماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 23 سالمه و شهرمونم گیر نمیدن به مجردی

اما تا دلت بخواد هرروز فامیلها پدرم سرکوفت میزنن که پیر شدی؟ چرا شوهر نمیکنی؟

چرا خاستگار هاتو رد میکنی؟

تورو دیگه کسی نمیگیره

و هزار جووووور حرفای دیگه اما من خودم توجه نمیکنم به حرفاشون

اینم بگم که خانواده پدرم دخترا رو زیر 18سال شوهر میدن و من ترشیده ی فامیل به حساب میام😂😂😂

من 23 سالمه و شهرمونم گیر نمیدن به مجردی اما تا دلت بخواد هرروز فامیلها پدرم سرکوفت میزنن که پیر شد ...

دقیقا مثل منی خانواده پدریم همینطورن البته من ۲۵سالمه.اوناام زود ازدواج میکنن و هی بمن میگفتن واای توچرا ازدواج نمیکنی و فلان...تااینکه یکی دوتاشون طلاق گرفتن دیگه بهم چیزی نمیگن😂

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑
من 23 سالمه و شهرمونم گیر نمیدن به مجردی اما تا دلت بخواد هرروز فامیلها پدرم سرکوفت میزنن که پیر شد ...

افرین ک برات مهم نیست . ۲۳ سال ک سنی نیست .چقدر کپک مغزن 

از ماست که بر ماست 
دقیقا مثل منی خانواده پدریم همینطورن البته من ۲۵سالمه.اوناام زود ازدواج میکنن و هی بمن میگفتن واای ت ...

دخترای فامیل ما هم جز یکی دوتاشون بقیه اصلا خوشبخت نیستن . همه هم تا قبل ۲۰ ازدواج کردن . با این حال بازم کلی حرف پشتم میزنن

از ماست که بر ماست 
دقیقا مثل منی خانواده پدریم همینطورن البته من ۲۵سالمه.اوناام زود ازدواج میکنن و هی بمن میگفتن واای ت ...

اخه مشگل من اینکه دختر عموهام تقریبا هم سنیم و اونا یا بچه هاشون مهد کودک اند یا کلاس اولی خخخخخخ

اما خب اونا زود ازدواج کردن فکرشو بکن همشون 18سالشون بود بچه داشتن

بیخیال بابا 

من خودم هنوز بچم 

هنوز عروسک میخرم برا خودم خخخخخخ

دخترای فامیل ما هم جز یکی دوتاشون بقیه اصلا خوشبخت نیستن . همه هم تا قبل ۲۰ ازدواج کردن . با این حال ...

ارحسودیشونه میبینن چه راحت و ازادیم بهشون زور میاد وگرنه کسی دلسوز باشه اینجوری نمیگه

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑