2777
2789

سلام دخترم 20روزشه تا به امروز بالا نمیاورده اما امشب سه بار بالا آورده شیرشو اونم با مقدار زیاد به فاصله یکی دوساعت چیکار کنم هول شدم تنهام😭😭

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشکیه یا شیر خودت؟

هردو

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

چون بالا اورده معدش رو سنگین نکن  کم کم بهش شیر بده با فاصله 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
زنگ بزن از مامانت بپرس

نمیشه هم خوابه هم اینکه استرسیه الان هول میکنه

حتما اروغشو نگرفتی، وقتی شیر خورد 10 دقیقه پشتشو بزن احتمالا موقع شیر خوردن هوا زیاد رفته تو شکمش برگشته شیر، حتما زیر سینه تو بچسب  بهش شیر میدی

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
هردو

حتما خودت یا سردی خوردی یا چیزی خوردی که بچه بهش حساسیت داره خوراکی حساسیت زا خوردی مثل گوجه فرنگی و بادام زمینی و ....

یا هم که رفلاکس داره

گرمی بخور خرما و عسل و سیاهدانه و زنجبیل شیرت سردی نکنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️