2821
2789
عنوان

عمم اینا میخوان مسافرت پاشن بیان قم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 40 پست
کجا میخان بیان؟ کجا بمونن شب؟ توطیهوی امریکاست ولی مثلا اگر امریکا بمب بندازه خب میکشه دیگه! اینم یه ...

عزیزم شرایط همه یکیه. من کرج هستم. خونه ی بابام بیست دقیقه فاصله داره الان یه ماهه نرفتم خونشون. روز پدر هم نرفتم و عید هم نمیرم تا وقتی که کلا کرونا رو شکست بدیم. دلم خیلی براشون تنگ شده ولی این احتمال رو بدیم که هر کدوم از ما میتونه ناقل باشه و بقیه ی عزیرانمون رو هم مریض کنه خدایی نکرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اهااااااا واقعا شگفت انگیزی............................

بپا برقم چشمتو نزنه😎😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
کجا میخان بیان؟ کجا بمونن شب؟ توطیهوی امریکاست ولی مثلا اگر امریکا بمب بندازه خب میکشه دیگه! اینم یه ...

عزیزم منم تو قم غریبم خونه مادرمم نمیرم فعلا تو این وضعیت تو تنها نیستی

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
عزیزم شرایط همه یکیه. من کرج هستم. خونه ی بابام بیست دقیقه فاصله داره الان یه ماهه نرفتم خونشون. روز ...

ادم شهر خودش باشه بازهم بهتره نه اینکه تو شهری که کلا غریبی و با یه صاحبخونه ی خل و پرتوقع گیر کرده باشی.انتطار داره تو این وضعیت هم باز خونه ی من مهد بچش باشه.اعصاب ندارم😊🤣

ادم شهر خودش باشه بازهم بهتره نه اینکه تو شهری که کلا غریبی و با یه صاحبخونه ی خل و پرتوقع گیر کرده ...

به هیچ وجه بچه رو راه نده عزیزم. از کجا معلوم همون بچه خدایی نکرده ناقل نباشه. من شهر خودم هستم ولی الان 24 روزه خونه نشینم. شهر رو ندیدم که بدونم کجام😔

به هیچ وجه بچه رو راه نده عزیزم. از کجا معلوم همون بچه خدایی نکرده ناقل نباشه. من شهر خودم هستم ولی ...

هی خواهر! دختر من خیلی حساسه تا حالا صدبار از اون بیماری گرفته ولی کو گوش شنوا! باهام قهر کرده ولی به جهنم چه کنم دیگه اون درک نداره😭