2777
2789

بدتر با این کارها مردم رو دین زده میکنید. عقل هم چیز خوبیه گلم، اگه قرار بود با دعا و مناجات از همه چی در امان باشیم که اصلا چرا خدا بیماری و بلا نازل میکنه؟ خدا عقل داده که رعایت کنیم و با علم با بلایا مبارزه کنیم و راه نجات رو پیدا کنیم نه اینکه به بقیه بگیم دو خط دعا بخون از هر چی بلا در امانی بعد یکی بخونه و فرداش مریض شه به کل اعتقاداتش به باد بره! 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن عربیش عکسش شفاف نبود حدیث صحیح از رسول الله هست،ناراحت نباش عزیزم این روزا وقت امتحان همه هست و ...

من که خیلی به دعا اعتقاد دارم میدونم با دعا تقدیرمو میتونم عوض کنم ‌‌....

کاربر سال ۹۴ بودم کرونای لعنتی ترکوندم😪😪
استغفرالله یعنی خدا رو دست کم گرفتید ....

باشه شما برو بیرون و فقط دعا کن .خدارو دست کم گرفتی چیه مثل ادمای قرون وسطایی با بیماری برخورد میکنین چرا.راه پیشگیری مشخصه واس حال روحیتون هر کاری صلاح میدونین بکنین ولی تو کار سلامت دخالت نکنین با استغفرلا و این جبهه گرفتنا

متاسفم واستون خدا رو که قبول ندارین، آدمایی که ادعای مدرن بودن دارین، انرژی مثبت رو هم قبول ندارین؟ ...

اعصابتو خورد نکن موطلایی 

همیشه هستن کسایی که ادعای روشن فکری و برتر بینی دارن و کارشون شده مسخره کردن بقیه حالا چه ایات قران و احادیث باشه چه پس های بقیه چه ... 

ولش کن 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
عزیزان چرا اینجوری میکنین خب کار بدی نکرده که😄آرام باشید خواهرانم😙🙏🏻💞

نه‌میدونی دعا عربیه .الان شما بزن طبق قاننون‌جذب فلان دقیقه مدیتیشن بگیر و با یقین فکر کن که مبتلا نمی شی بعد پاشو برو شمال همین کارو میکنن

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

چه ربطی داره به خدا و پیغمبر. وقتی هیچ امکاناتی نیست یه الکل پیدا نمیشه با دعا می خواید ویروس رو مهار کنید مگه دعا آنتی ویروس یا آنتی بادیه؟ که بخونید دیگه ویروسی نشید؟ راهش از اول قرنطینه بود  که نکردن. پس خود خدا چرا عقل و شعور داده به آدم؟تا هرچی شد دعا کنیم پس عقل به چه دردی می خوره من خدا رو قبول دارم ولی اینم قبول دارم که باید آدم اول از عقلش استفاده کنه بعد بره سراغ دعا

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
بدتر با این کارها مردم رو دین زده میکنید. عقل هم چیز خوبیه گلم، اگه قرار بود با دعا و مناجات از همه ...

اگر کسی بگه فقططط به دعا بسنده کنید و رعایت نکنید و اگر هم مبتلا شدید، درمان نکنید. بله حق با شماست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

زوالِ_عقل#  ‍ 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
اعصابتو خورد نکن موطلایی  همیشه هستن کسایی که ادعای روشن فکری و برتر بینی دارن و کارشون شده مس ...

سلام عزیزم حالت چطوره؟

واقعا عصبی شدم. من آدم خشکه مذهبی نیستم ولی مسخره کردن دعا خیلی بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
بدتر با این کارها مردم رو دین زده میکنید. عقل هم چیز خوبیه گلم، اگه قرار بود با دعا و مناجات از همه ...

هر چیز با یقین امکان داره اگر یقین نداری به توصیه های سرور دین میتونی راهتو ادامه بدی،الان زمان استغفار و توبه و صدقه و دعا هست ویروسی که به چشم دیده نمیشه تمام دنیا و علم رو عاجز کرده، خدا رو بیشتر از این از خودمون ناراحت و ناراضی نکنیم، زنا و مشروب خواری و بی حجابی و بی غیرتی تهمت و دروغ به اوجش رسیده و هر کدوممون لااقل یکیشو انجام دادیم پس برگردیم و. توبه کنیم