2777
2789
عنوان

خدایا 😭

177 بازدید | 8 پست

خدایا ما را به غصه‌های معمولی‌مان برگردان، به قسط‌های عقب افتاده، امتحانات پایان ترم، ترافیک‌های طولانی، خیابان‌های شلوغ، دغدغه‌های زیاد، هدف‌های سخت، خستگی‌های مفرط...

به همان روزها که دنیا هنوز اینقدر آلوده نبود، که آلوده بود و حاد نبود، که آلوده بود و از آلودگی‌اش نمی‌مردیم. که دلواپس حالِ عزیزان‌مان بودیم، نه جان‌شان!

ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریزپا نبود، که می‌شد لابه‌لای همین مشکلات و دغدغه‌های ریز و درشت، با خیالی آسوده فنجانی برداشت، چایی ریخت، کنار پنجره‌ای ایستاد و در کمال اطمینان و آرامش، نفسی عمیق کشید. که می‌شد کسی را به آغوش کشید و آرام شد، می‌شد دستان کسی را گرفت و بدون هراس، تمام شهر را قدم زد و غصه‌ها و دردها را فراموش کرد.

دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند، یک خیال تخت...

دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی...

خدایا در آغوشمان بگیر که خسته‌ایم،

خودت حال زمین را خوب کن.

❤دخترم زندگی منه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابا داشتیم زندگیمومو میکردیم به ندارب هامونم‌ که راضی بودبم😔😔 خدایا ده روزه مادرمو ندیدم سال تحویلم که ...چه سال گندی بودی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اره واقعا تمام نگرانیم چند هفته ی پیش این بود زود هوا گرم شه از سرمای زمستون خسته بودم روز هارو میشمردم اردیبهش شه برم گلابگیری کلشان چون گلاب های پارسالم تموم شده😔همون دغدغه هامو میخوام خدایا ببخش ناشکر بودم خدایا چرا بیشتر کنار عزیزام نموندم چرا تو جمع های خانوادم شرکت نکردم چرا از یه نفس راحت توی یه خیابون لذت نبردم خدایا برگردون اون روزامونو مارو ببخش ما ناشکری کردیم و گرفتار زر و مادیات شدیم بچه هامون چه گناهی کردن😔😔😔😔😔😭😭😭😭

یهو دیدی خوردمت😏