2777
2789
عنوان

اونایی ک نماز میخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست

تاپیک بود داخل نی نی سایت الان آدرس اون تاپیک رو ندارم از خاطرات خواب نزدیکان و دوستان فوت شدگان تعریف میکنن بیشترشون گفتن اون دنیا اولین و مهمترین چیز حساب نماز هست ‌‌ من خوندم از ترس اون دنیا نماز میخونم و اینکه وظیفه هست بعد عذاب داره....

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت .چجوری به این حس رسیدی؟؟

خدا رو حس‌ میکنم . بهم قدرت میده . از هیچ قدرتی تو این دنیا دیگه واهمه ندارم . میدونم هرکاری که میکنم خدا میخواد و تا الان هرچی  که تو زندگیم انجام نشده بعدا فهمیدم که چه خیر بزرگی توش بوده . نماز یعنی خدارو تو زندگیت وارد کنی و همه چیزتو بسپری دستش

تاپیک بود داخل نی نی سایت الان آدرس اون تاپیک رو ندارم از خاطرات خواب نزدیکان و دوستان فوت شدگان تعر ...

تاپیک رویایه صادقه من رو ببینید 

اونجا صفحه دومش لینک این تاپیک رو گذاشتن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دلیلشو همون اولش میگیم!

" قربه الی الله"

نزدیک شدن به خدا.

ک نتیجه ش میشه آرامش.

به قول معروف بزرگترین مدیتیشنه. یه سری الفاظ و حرکات توی تایمی خاصی روزی چندبار انجام میشه! ک اگه واقعا با حضور قلب و سر تایم باشه همون نتیجه آرامش رو به دنبال داره. 

وقتی حس کنم اجبار تو کاره بهم نمیچسبه و نمیخونم ولی وقتی دلم بخواد و حس خوبی داشته باشم و یا حاجتی و یا بخوام با خدای خودم مناجات کنم میخونم و بی نهایت هم لذت میبرم

مخصوصا دعا و مناجات نیمه شب فوق العاده هست

خدایا شکرت

اصلاخود نماز چیز خوبیه مثلا فکر کن بخای از خدا تشکر کنی ولی نمیدونی چطوری ویا نمیدونی چی باید بگی یا چی بگی خوبه چی بگی بده ولی خیلی خدبه به نطرم که همه یه جور با خدا حرف میزنن چه غنی چه فقیر 

😶😶😶
باورت میشه اصلا این جملت رو درک نمیکنم؟چرا آخه

سلام تگر در طول روز مدت ها برای اینستا یا واتساپ یا حرف زدن با دوستامون میگذرونیم آیا خدا نعوذبالله لایق اون نیست که 17رکعت که اگر هر رکعت تقریبا یک دقیقه طول بکشه یعنی در حد هیفده دقیقه اینطوریا براش وقت بذاریم؟