تک_درخت_تنها مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 764 عنوان بچه ها بیاین 34 بازدید | 4 پست حالم بده اگه میشه برام دعا کنید و صلوات بفرستید بلکه بهتر شم😢😔خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا حالم اینقدر بد میشه همش باعث عذاب دیگرانم وقتی بهش فکر میکنم بغضم میگیره اشکم در میاد درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/ 1398/12/25 | 00:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تک_درخت_تنها مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 764 دو روزه کارم شده گریه 😔میگم درسته من بدم اما خدایا تو که مهربونی چرا عذاب میدی قربون حکمتت برم میخوای بزن بکش برای تو که کاری نداره اما عذاب ندههمش ارزوم بوده راحت بمیرم اما همش عذاب میشم درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/
delbar_vahshy عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 449 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجب فرجهم ایشالا هر چی میخوای درست شه خواهرم ولی من از خدا برات یه ارامش عمیق میخوام😓🙁🚶🏻♀️
تک_درخت_تنها مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 764 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجب فرجهم ایشالا هر چی میخوای درست شه خواهرم ولی من از خدا برات ... ممنون عزیزم😘 درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/