2821
2789
عنوان

صدای بچه همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 24 پست
بگو تو ک محبت پدرانه داری ی شبم تو جمع و جورش کن ! چند سالشه دخترت؟

بخدا از جاش تکون نمیخوره.سه ماه دیگه میشه دوسالش از بس موقع خواب بی دلیل گریه می‌کنه آبرو تو در و همسایه واسمون نزاشته.همش میگه نه.خب هر کسی صبری داره منم بیست دقیقه باهاش کنار میام بعد اون اعصابمو بهم میریزه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
بخدا از جاش تکون نمیخوره.سه ماه دیگه میشه دوسالش از بس موقع خواب بی دلیل گریه می‌کنه آبرو تو در و هم ...

الهی ان شاالله ک آروم شه ، تو این سن ک باید دیگه راحت بخوابه شاید میترسه  از تاریکی ی شب خوابی چیزی روشن بذار 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی ان شاالله ک آروم شه ، تو این سن ک باید دیگه راحت بخوابه شاید میترسه  از تاریکی ی شب خوابی ...

نه بهونه میاره ی بار رژ لب میخواد ی بار کتاب میخواد ی بار میگه واسم فیلم بزار بعد آب میخواد بعد گرسنش میشه فقط میخواد کاری کنه نخوابه از خواب بدش میاد بچه اولمم همینطور بود دقیقا از خواب بیزارن.الان ساعت نه صبح بیدار شده ظهرم نخوابیده ساعت دوازده شب به زور خوابیده

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
ان شاء....دعاکنید خیلی سخته عیدولی دوس ندارم هیچکیوببینم

ای جان عزیزم درست میشه امیدت بخدا باشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
خیلی موقع خواب گریه می‌کنه منم همش میگم چی میخوای آب میخوای غذا میخوای خیلی باهاش راه میام ولی همش م ...

بگوخودت بلندشومحبت پدرانه خرجش کن اروم شه

تنهاییوغربت😔😔
نه بهونه میاره ی بار رژ لب میخواد ی بار کتاب میخواد ی بار میگه واسم فیلم بزار بعد آب میخواد بعد گرسن ...

هه مث پسر منه میخوان خوابو از سرشون رد کنن ، حالا من میذارمش رو پام گاهی قصه ام میگم دوس داره گوش میکنه بعد میخوابه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
بخدا از جاش تکون نمیخوره.سه ماه دیگه میشه دوسالش از بس موقع خواب بی دلیل گریه می‌کنه آبرو تو در و هم ...

شایدکم خونی داره،بهش چیزای گرم بده خودتم‌گرمیجات بخوردست خودش نیس

تنهاییوغربت😔😔