2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا اینکه میگن صدای سشوار خیلی خوبه یه روشه دیگه؟

بله میتونی از صدای جارو برقی وسشوار یا صدای آهنگ هم برای آروم کردنش استفاده کنید یا اینکه سوار ماشینش کنید وبگردونیدش تا بخوابه

من به بچم پدی لاکت میدم از روزی که میخوره بهتره

شربت اهورا نی نی هم برای نفخ خوبه اگر اینا جواب نداد اینو هم امتحان کن

از طب سنتی استفاده کن نصف استکان عرق نعنا با ی قاشق چای خوری بارهنگ رو بزار بجوشه با صافی خیلی ریز طوری که اصلا داخلش دونه ی بارهنگ نباشه صافش کن و ی قاشق چایخوری ( دو و نیم سی سی) بده بهش بخوره. دوست من به بچه ی سه ماهش میده میگه خیلی خوب شده مثل آب روی آتبش. من خودم چون از پدی لاکت جواب گرفتم امتحان نکردم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
من به بچم پدی لاکت میدم از روزی که میخوره بهتره شربت اهورا نی نی هم برای نفخ خوبه اگر اینا جواب ندا ...

منم پدی لاکت میدم اما تاثیری روش نداره خیلی نفخ میکنه 

عرق نعنا میدم انگار بدتر میشه 

منم پدی لاکت میدم اما تاثیری روش نداره خیلی نفخ میکنه  عرق نعنا میدم انگار بدتر میشه

من ننو هم برای پسرم وصل کردم وقتی خیلی گریه میکنه آرومش میکنه سشوار هم همینطور 

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰