2777
2789
عنوان

روز ملی دعا در امریکا

183 بازدید | 21 پست

ترامپ فردا رو روز ملی دعا برای کرونا اعلام کرده 

نمیدونم چی شده که واسه اونا دعا خوبه برا ایران میشن جهان سومی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته ترامپ کرونا گرفته یانه؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
راسته ترامپ کرونا گرفته یانه؟

ایشالا گرفته باشه به درک واصل شه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

مسیح علی نژاد  کجاست الان ؟

تا چند روز پیش ک  دست گذاشته بود روی ویدئو  تقطیع شده ی  روحانی های ما ک  علاوه بر رعایت توصیه های پزشکی ، ب دعا سفارش کرده بودن !!!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

: 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

سلام خدای عزیزم با نام مقدست ((بسم الله الرحمن الرحیم ))امروز ان شا الله ختم کل قرآن کریم را آغازمیکنیم شما را به کلام زیبایت ونورانیتش که جز حق چیزی ندارد

وبه سختی هایی که تک تک ائمه اطهار کشیده اند به بانوی دنیا خانم فاطمه زهرا فرج مولای زمان مارا برسان

ما نیازمند امام زمانمان هستیم جان عالمی به فدایت دست رد به سینه ما نزن شیعیان محتاج مولایشان شده اند

🔹تهران جزءیک

🔹گیلان جزء دوم

🔹قم جزءسوم

🔹اصفهان جزء چهارم

🔹مرکزی جزء پنجم

🔹مازندران جزءششم

🔹سمنان جزء هفتم

🔹گلستان جزء هشتم

🔹آذربایجان جزء نهم

🔹اردبیل جزء دهم

🔹آذربایجان غربی جزء طازدهم

🔹همدان جزء دوازدهم

🔹کردستان جزء سیزدهم

🔹کرمانشاه جزء چهاردهم

🔹ایلام جزء پانزدهم

🔹خراسان جنوبی جزءشانزدهم

🔹لرستان جزء هفدهم

🔹خوزستان جزء   هیجدهم

🔹فارس جزء نوزدهم

🔹هرمزگان جزء بیستم

🔹کهکیلویه و بویراحمد جزء بیست یک

🔹بوشهرجزء بیست دو

🔹زنجان جزء بیست وسه

🔹قزوین بیست وچهار

🔹البرز بیست وپنج

🔹چهارمحال بختیاری بیست وشش

🔹یزد بیست وهفتم

🔹کرمان بیست وهشتم

🔹سیستان و بلوچستان بیست ونهم

🔹خراسان رضوی جزءسی

🔹خراسان شمالی جزءسی

هر جزءکه در لیست بالا نوشته شده برای شفای مریض های کرونایی هست به ترتیب وخیم بودن اوضاع هر شهرستان🍀🍀🍀

امیدواریم به برکت قرآن معجزه الهی رو مثل همیشه ببینیم واین ویروس منحوس از بین بره وریشه کن بشه🤲

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

اون کشوردیدین قرنطینه هست   فقط گفتن عصرا ساعت ۵ همه ازپنجره سرود ملی بخونن

ایران بگن بجاسرود همه میگن ایران عقب مانده وفوش میدن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مسیح علی نژاد  کجاست الان ؟ تا چند روز پیش ک  دست گذاشته بود روی ویدئو  تقطیع شده ی ...

آره واقعا 

من اینستا ندارم یعنی میرفتم دقیقا همون سخنرانی ترامپو میزاشتم براش و میکوبیدمش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هفته پیش دیدین رعیس جمهور چین نماز خوند