2777
2789
عنوان

بچه ها چه خبره؟؟ كسي ميدونه؟؟؟؟؟

346 بازدید | 18 پست

الان شوهرم اومده ميگه نونوايي ها صفه فروشگاه ها شلوغه.. همكارم ز زده ميگه همه جا شلوغه..

ميخوان تعطيل كنن يا نه؟؟ به خدا ديوونه شدم.

چرا يه خبر درست به آدم نميدن..

فردا ميخوام برم سر كار قلبم از استرس درد ميكنه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم از فردا میخوان یکم مغازه هارو تعطیل کنن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

مردم عقلشون کم شده

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

هیچی کرونا همه رو نموده✌

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

دقیقا هی خود حکومت تایید و تکذیب میکنه مردمم نمیدونن چیکار کنن

اره همه مواد غذایی فروشا صفه قفسه دوتا فروشگاهی که من دیدم نیمه خالی بود

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

نونوایی که تعطیل نمیشه

قصابی و مرغ فروشی فروشگاهها سوپریا و فروشیا و داروخانه ها همشون باز میمونن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀