2777
2789
عنوان

کرونا و بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 59 پست
سارس یه نوع کرونا هست که از کووید ۱۹ خطرناک بوده ، از یه خانواده هستن

میدونم گلم همشون از ویروس کرونا هستن ولی الان همش از ترافیکای جاده چالوس فیلم میگیرن مردم رعایت نمیکنن معلوم نیس تا کی ادامه داشته باشه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

روزی یکی دوتا گردو بخور. با ۱۰ تا بادوم‌ اگه خیسش کنی که بتونی پوست بادومو بکنی بهتره. اینا همه واسه مغز جنین عالیه. ماهی نهایت هفته ای یکبار اکنم کمتر از ۲۰۰ گرم مصرف کن. اینا صحبتای دکترمه که اولین بار بعد بارداریم رفتم پیشش.

گروه خونیت چیه؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم گلم همشون از ویروس کرونا هستن ولی الان همش از ترافیکای جاده چالوس فیلم میگیرن مردم رعایت نمیک ...

شعور عده ای پایین هست ، الان بیش از ۱ ماهه ما خانه نشین هستیم قبل از اینکه تلویزیون اعلام کنه خودمون نشستیم تو خونه

روزی یکی دوتا گردو بخور. با ۱۰ تا بادوم‌ اگه خیسش کنی که بتونی پوست بادومو بکنی بهتره. اینا همه واسه ...

ب مثبت 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
استارتر خانم داداش من پزشک متخصص هست و کارش هم بیمارستانه و البته بارداره ، رعایت میکنه ولی نمی ترسه

خدا نگهدار همه باشه انشالله زودتر این ویروس لعنتی تموم شه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
فولیک اسید با یدوفولیک فرق دارن؟؟؟ کدومش بهتره؟

ید داره داخلش. من تو نت میخوندم خیلی واسه جنین خوبه. من تیروئیدم رو به کم کار بود. بعد از مصرف یدوفولیک رو به پر کاره. هر چی فعالیت تیروئید مادر بهتر باشه رشد جنین هم مطلوب تره

ید داره داخلش. من تو نت میخوندم خیلی واسه جنین خوبه. من تیروئیدم رو به کم کار بود. بعد از مصرف یدوفو ...

دکتر منم بهم یدو داده

ببین عزیزم من تیروئیدم ۲.۸ بود دکترم گفت لب مرزه گفت همین یدوفولیکو استفاده کن چند هفته بعد دوباره آز بده ببین چطوره

حالا من نگرانم نکنه تو هوش بچم اثر بذاره یا عقب مونده بشه

شما اطلاعاتی دارین ک راهنمائیم کنین؟؟؟

دکتر منم بهم یدو داده ببین عزیزم من تیروئیدم ۲.۸ بود دکترم گفت لب مرزه گفت همین یدوفولیکو استفاده ک ...

تیروئید کم کار بده

پر کار باشه عقب موندگی نمیاره. منم دوبار تاحالا آزمایش تیروئید دادم. از وقتی ید میخورم خوب شده. یعنی نرمال رو به پرکار

خب ویروس کرونا قبلا به نام سارس در عربستان بوده ، کلا اینا دوره ای هستن ولی اگر رعایت نشه دوره طولان ...

این سارس نیست ی نوع جدید کویید۱۹ بهش میگن فعلا ناشناخته هست معلوم نیست چه رفتاری از خودش نشون بده