2777
2789
عنوان

کرونا و بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عقب ننداختم از حالت هام فهمیدم گفتم تست بدم

چقد پر رنگه چ حالتایی داره؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اگه نمیخوای دکتر بری قرص فولیک اسیدو شروع کن. دکتر من که یدوفولیک اسید بهم داده

نه فعلا دکتر نمیرم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

عزیزم درکت میکنم منم  هزمایشم چهارشنبه مثبت شده حس های مختلفی دارم خوشحالی استرس نگرانی نمیدونم اصن تازه من مامانم شهرستانه تنهام اینجا -امروز محبورم برم دکتر چون زیر دلم یکم درد میکنه نگرانم و اینکه باید یه ازمایش کلی بدم ولی ولی ولی مطمنم خدایی که تو این شرایط بهمون یکی از فرشته هاشو داده خودش هم مراقبمون هست ایمان دارم❤

چقد پر رنگه چ حالتایی داره؟

من سر دخترم سینه  درد داشتم الانم همین طوری بودم 

ممکنه کارب باشه؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عزیزم درکت میکنم منم  هزمایشم چهارشنبه مثبت شده حس های مختلفی دارم خوشحالی استرس نگرانی نمیدونم ...

منم خیلی می ترسم مطمئنم همسرمم بفهمه حسش مثل منه

من سر دخترم سینه  درد داشتم الانم همین طوری بودم  ممکنه کارب باشه؟

نخ دیگه اگر زیر ۵ دیقه بوده کاذب نیس مال من هاله داشت ازمایشم مثبت شد-منم یه دختر کوچولو  ۵ ساله دارم و فهمیدم باردارم

نخ دیگه اگر زیر ۵ دیقه بوده کاذب نیس مال من هاله داشت ازمایشم مثبت شد-منم یه دختر کوچولو  ۵ سال ...

دختر من اردیبهشت چهار ساله ش تموم میشه