2777
2789
عنوان

کرونا و بی بی چک مثبت

1020 بازدید | 59 پست

پر از استرسم تو این اوضاع کرونا که نگران حال اطرافیانم هستم غافلگیر شدم با هدیه خدا 

خدایا خودت مراقبش باش 

خیلی می ترسم و اصلا انتظار نداشتم 

نمی‌دونم خوشحال باشم یا ناراحت 

گریه م از شکر گذاریه یا از استرس 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

عزیزم میفهمم حالتو

خیلی مراقب خودت باش

خیلی خیلی رعایت کن

اصلا هم بیرون نرو

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه برامنم دعاکن منم طعمشو بچشم

انشاءالله بحق فاطمه زهرا (س) سال دیگه این موقع تو بغلت باشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

عزیزم مبارکه از خونه نرو بیرون انشالله تا موقع غربالگریات اوضاع اروم میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
هزیرم وقتی خدا داده  خودشم نگه میداره خیالت راحت انشاءالله بسلامتی

انشالله ممنونم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نگران نباش کرونا تا دو ماه دیگه میره

خدا از دهنت بشنوه 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

عزیزم چند روزعقب انداختی؟

هنوز عقب ننداختم از حالت هام فهمیدم گفتم تست بدم