2777
2789
سلام عزیزم.همین امروز فکرت بودم😀 داشتم ناامید میشدم بیای جواب بدی آره فکر میکنم گرمه.وقتایی که رو ...

اگه کف سرت عرق میکنه همون وقت باید موهاتو تاب بدی تا خشک بشن نباید کف سر عرق کنه روغن تراپی کن تا اصلاح طبع بشه سرت نشسته حموم کن آب حمومت رو نیم ساعت قبلش بذار ساکن بشه و با کاسه ای روی سرت بریز قبل خواب سرتو ماساژ بده و نشسته و اروم موهاتو شونه کن نشسته اب بخور قرصی که عوارض نداره برای ریزش مو هم خوبه بیوتینه اگه تونستی بخر هم برا ناخن هم برا پوست و هم برا مو عالیه سبوس برنج هم خوبه اما طبعش سرده با غذا و خورشت قاطی کنی بهتره بخاطر طبع سردش

موهاتو اصلا با کش نبند هر دفعه به یه حالتی ببند یبار سمت چپ باشه یبار فرق وسط هر دفعه یجور ببند یبار هم میتونی ببافی

اگه کف سرت عرق میکنه همون وقت باید موهاتو تاب بدی تا خشک بشن نباید کف سر عرق کنه روغن تراپی کن تا اص ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟💖

ببخشید مزاحمت شدم میشه منم کمک کنی؟من ۲۷ سالمه تا ۲۰ سالگی موهای بلند و خوبی داشتم هرچند ذاتا نازک بود ولی هم خوش حالت بود هم ریزش نداشتم ‌تا اینکه تو ۲۰ سالگی زایمان کردم و به شدت موهام ریخت 

از اون موقع دیگه حسرت موی بلند موند رو دلم همش بخاطر ریزشش کوتاه میکنم.از حالت افتاده و وز شده ‌.دیگه خسته شدم ..خیلی دکتر رفتم و نسخه مصرف کردم ولی فایده نداشت 

محلول شیوانا رو هم استفاده کردم فایده نداشت ..الان که دوباره قصد بارداری دارم میترسم این دفه دیگه کامل کچل شم ..اینم بگم که من بچه ی اولمو بیشتر از ۴ماه شیر ندادم ‌.ولی بازم ریزشم شدید بود 😔

طبع سرم هم فکر کنم گرم باشه چه روغنایی برای طبع گرم استفاده کنم ؟.کدوم یک از روغنا طبعشون سرده اصلا؟ 

آزمایش هم خیلی دادم .مشکل خاصی ندارم ..هم پوست سرم هم صورتم چربه ...طوری که امروز حموم میکنم شب که میخوابم صب پامیشم کلی چربی از پوستم ترشح میکنه و موهام طوری چرب میشه که انگار یه هفتست شسته نشده 

از برس چوبی هم استفاده میکنم و اینم بگم تازگیا با شامپو بچه موهامو میشورم احساس میکنم از وز وزیش کم شده 

ببخشید طولانی شد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟💖 ببخشید مزاحمت شدم میشه منم کمک کنی؟من ۲۷ سالمه تا ۲۰ سالگی موهای بلند و خوبی ...

سلام عزیزم 

منم مثل تو بودم بعد زایمان ریزش موی شدید گرفتم اما درمانش کردم

من پوست سرم چرب نبود برای همین روغن میتونم استفاده کنم اما شما اگه سرتون خیلی چربه نمیشه باعث ریزش بیشتر میشه 

با آبی که نیم ساعت بی حرکت مونده نشسته حموم کن یعنی نشسته با کاسه ای چیزی از آب بریز روی سرت

هرشب کف سرت رو ماساژ بده

موهاتو یبار تا دوبار در روز از پایین آروم آروم رو به بالا شونه کن با شونه چوبی

روبالشتیت ساتن یا ابریشم باشه

هر هفته روبالشتی و شونه اتو بشور

در روز اگه دائم موهاتو بستی هی بازش کن و بذار هوا بینش بره و نذار سرت عرق کنه

سعی کن بیشتر موهاتو ببافی و از کش استفاده نکنی

اگه موهات وزه از سرم های مخصوص استفاده کن حالا یا روغن برا ساقه موهات بعد حموم یا ماسک مو بعد حموم

سعی کن سشوار و وسایل حرارتی مو استفاده نکنی 

اگه از سشوار استفاده میکنی حتما از سرم ضد حرارت که از مو محافظت میکنه یا روغن سبک استفاده کنی و سشوار رو از دور با حرارت پایین استفاده کنی

هر شب قبل خواب موهاتو بعد ماساژ اسپری گلاب و روغن سبک بزن و آروم شونه کن بعد بباف و جوراب روش بکش و بخواب وقتی بیدار بشی موهات نرم ابریشمی میشه🥰

نشسته آب بخور غذاهاتو سالم کن و خیلی آروم غذا بخور

اگه خواستی از دارویی استفاده کنی تنها قرصی که میدونم ضرر نداره و ارزونتره قرص *بیوتین* بخر هرروز یکی بخور

شامپو هم سعی کن شامپویی استفاده کنی که چربی موهاتو کنترل کنه یکی از دوستام از شامپوی اویدرم تقویت کننده و ضریزش مو و مخصوص موهای چرب استفاده میکنه و راضیه خودم هم قبلا از شامپوی پریم مخصوص موی چرب استفاده کردم اونم خوب بود.

اگه ازمایش دادی و کمخونی یا کمبود ویتامین داری حتما از دارو استفاده کن اصلا پشت گوش ننداز ازمایش تیروئید و چکاپ کامل هم انجام بده اگه تیروئید داشتی میتونی درمان یا کنترلش کنی

اما اگه دستت بازه و میتونی قرص گرون بخری قرص هیرتامین یا هیربرست عالیه واسم گرون بود نتونستم بخرم🥺 اما اگه میتونی استفاده کن.

حتما بعد دو هفته که این کارارو انجام دادی بهم پیام بده که بدونم اثری داشته برات یا نه.

من چند بار موهامو رنگ کردم بعدش خیلی خشک شد و وز شد و موخوره گرفت اصلا هم رشد نداره نمیدونم چیکار کن ...

سعی کن دیگه موهاتو رنگ نزنی حداقل نه حالا برای خشکی مو حتما سرم یا روغن سبک استفاده کن بعد حموم قبل حموم هم روغن زیتون خیلی اثر داره ۲ تا ۴ساعت بمونه رو ساقه موهات و بعد وقتی شامپو کف سرت میزنی فقط کفش رو به ساقه موهات بکش وسواس هم به خرج نده

اما موخوره درمانی نداره راه حلش فقط قیچی مخصوص موئه حتی دستگاه موخوره گیری هیچ فایده ای نداره فقط قیچی بعدش هم هرشب روغن سبک بزن به ساقه موهات تا دیگه موخوره نزنه

اگه طبع سرت سرده دمنوش رزماری عالیه برای رشد موها

اگه بتونی بوی پیاز رو تحمل کنی میتونی ماسک پیاز بزنی: 

اینطور که آب پیاز رو میگیری و روغن یا دمنوش رزماری رو به کف سرت میزنی اگه روغن رزماری نتونستی استفاده کنی فقط اب پیاز کافیه در هفته ۲ بار استفاده کنی معجزه میکنه

سلام عزیزم  منم مثل تو بودم بعد زایمان ریزش موی شدید گرفتم اما درمانش کردم من پوست سرم چرب نب ...

راستی اصلا هرروز حموم نکن تقریبا یک روز درمیان خوبه

سلام عزیزم  منم مثل تو بودم بعد زایمان ریزش موی شدید گرفتم اما درمانش کردم من پوست سرم چرب نب ...

ممنون که وقت گذاشتی 

چشم حتما به توصیه هات عمل میکنم و دو هفته بعد اطلاع میدم ..ولی من موهام بلند نیست که بتونم ببافم تا روی شونمه باز که میزارم همه جا پر مو میشه با کش و کلیپس هم اذیت میشم.

تو حموم تا شستن موهام تموم بشه کلافه میشم هر بار که میخوام دست بزنم کلی مو میاد دستم وعصابم خورد میشه ...همیشه هم ایستاده هم آب میخورم هم ایستاده حموم میکنم اتفاقا غذا رو هم تند تند میخورم .ولی تقریبا میشه گفت اصلا از سشوار استفاده نمیکنم واز برس چوبی استفاده میکنم

دستم هم باز نیست😁نمیتونم از مکمل های گرون استفاده کنم ولی چند روز پیش بیوتی هلث گرفتم هنوز مصرف نکردم به نظرت خریدم اشتباه بوده؟؟؟

الان پامیشم اسپری گلاب و روغن رو درست میکنم .شامپویی که گفتی رو از کجا میتونم تهیه کنم دارو خونه ها دارن ؟؟؟

بازم ممنون از راهنماییات😘

ممنون که وقت گذاشتی  چشم حتما به توصیه هات عمل میکنم و دو هفته بعد اطلاع میدم ..ولی من موهام ب ...

اگه موهات کوتاهن میتونی بالاسرت موهاتو ببندی یا میتونی از کلاه ساتنی استفاده کنی

بله داروخونه دارن

سلام اسی جان خوبی ؟؟؟قرار بود دو هفته دیگه بهت خبر بدم موهام در چه حاله...

من همه ی کار هایی که گفتی رو انجام دادم بجز شامپو اویدرم که تو شهرمون پیدا نکردم .والا نمیدونم چی بگم احساس میکنم ریزشم کم شده . چربیش هم متعادل شده به نظرم .خدا خیرت بده 

زوده برا نظر دادن ولی خواستم بگم الان یه همچین حسی دارم به موهام  .همش به همسرم میگم من فکر میکنم موهام تغییر کرده تو هم همین فکر و میکنی اون بیچاره هم میگه نمیدونم خودت بهتر متوجه میشی که تغییراتشو 😁 

قرص بیوتین هم دو هفتست مصرف میکنم بیوتی هلث هست مارکش

میخواستم یه ماسکی چیزی بگی انجام بدم که بهتر تر بشه موهام .البته یه چیز که دردسرش کم باشه ها من تنبلم😆

قدم اول برای ریزش شدید موهاتون باید آزمایش بدید که اگه کمبود ویتامین داشته باشی با استفاده از ویتامی ...

سلام خانوم من یازده ماهه که زایمان کردم ریزش مو دارم الان کم شده ولی متوقف نشده چیکار کنم قرص و زینک و مکمل هم مصرف میکنم

سلام اسی جان خوبی ؟؟؟قرار بود دو هفته دیگه بهت خبر بدم موهام در چه حاله... من همه ی کار هایی که گفت ...

سلام عزیزم خوشحال شدم که حال موهات خوبه

تا وقتی تنبلی میکنی اونجور که میخوای موهات عالی نمیشه

بیوتین دقیقا همون مارک رو من میخوردم و خوب بود برام

به همین منوال پیش برو تا یه ماه بعدش حتما خبرم کن 😘

سلام خانوم من یازده ماهه که زایمان کردم ریزش مو دارم الان کم شده ولی متوقف نشده چیکار کنم قرص و زینک ...

سلام عزیزم به بچه ات شیر میدی؟

اگه تو دوران شیردهی هستی باید حتما زیر نظر پزشک مکمل و ویتامین بخوری حتما آزمایش کامل بده منم تو همون دوران خیلی اوضاع مو و پوستم بد بود🤦‍♀️

دائم چیزهای مقوی بخور و این روتین هایی که گفتم حتما تو هم انجام بده و رعایت کن غیر از مکمل و ویتامین ها

که اگه تو دوران شیردهی هستی حتما زیرنظر پزشک باشی

بعد اینکه دکتر رفتی بهم اطلاع بده چکار کردی