سلام عزیزم
منم مثل تو بودم بعد زایمان ریزش موی شدید گرفتم اما درمانش کردم
من پوست سرم چرب نبود برای همین روغن میتونم استفاده کنم اما شما اگه سرتون خیلی چربه نمیشه باعث ریزش بیشتر میشه
با آبی که نیم ساعت بی حرکت مونده نشسته حموم کن یعنی نشسته با کاسه ای چیزی از آب بریز روی سرت
هرشب کف سرت رو ماساژ بده
موهاتو یبار تا دوبار در روز از پایین آروم آروم رو به بالا شونه کن با شونه چوبی
روبالشتیت ساتن یا ابریشم باشه
هر هفته روبالشتی و شونه اتو بشور
در روز اگه دائم موهاتو بستی هی بازش کن و بذار هوا بینش بره و نذار سرت عرق کنه
سعی کن بیشتر موهاتو ببافی و از کش استفاده نکنی
اگه موهات وزه از سرم های مخصوص استفاده کن حالا یا روغن برا ساقه موهات بعد حموم یا ماسک مو بعد حموم
سعی کن سشوار و وسایل حرارتی مو استفاده نکنی
اگه از سشوار استفاده میکنی حتما از سرم ضد حرارت که از مو محافظت میکنه یا روغن سبک استفاده کنی و سشوار رو از دور با حرارت پایین استفاده کنی
هر شب قبل خواب موهاتو بعد ماساژ اسپری گلاب و روغن سبک بزن و آروم شونه کن بعد بباف و جوراب روش بکش و بخواب وقتی بیدار بشی موهات نرم ابریشمی میشه🥰
نشسته آب بخور غذاهاتو سالم کن و خیلی آروم غذا بخور
اگه خواستی از دارویی استفاده کنی تنها قرصی که میدونم ضرر نداره و ارزونتره قرص *بیوتین* بخر هرروز یکی بخور
شامپو هم سعی کن شامپویی استفاده کنی که چربی موهاتو کنترل کنه یکی از دوستام از شامپوی اویدرم تقویت کننده و ضریزش مو و مخصوص موهای چرب استفاده میکنه و راضیه خودم هم قبلا از شامپوی پریم مخصوص موی چرب استفاده کردم اونم خوب بود.
اگه ازمایش دادی و کمخونی یا کمبود ویتامین داری حتما از دارو استفاده کن اصلا پشت گوش ننداز ازمایش تیروئید و چکاپ کامل هم انجام بده اگه تیروئید داشتی میتونی درمان یا کنترلش کنی
اما اگه دستت بازه و میتونی قرص گرون بخری قرص هیرتامین یا هیربرست عالیه واسم گرون بود نتونستم بخرم🥺 اما اگه میتونی استفاده کن.
حتما بعد دو هفته که این کارارو انجام دادی بهم پیام بده که بدونم اثری داشته برات یا نه.