2777
2789

واتساپ ایمیل نمی خواد ولی اگه می خوای درست کنی برو این لینک 

https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount?flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=SignUp

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل بزن کامل توضیح میده

میدونستید مرلین مونرو به خاطر اور دوز فوت شد 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

مطمئنم باید جیمیل ساخته باشی از قبل چون گوگل و یوتیوب و گوگل پلی و همه ی این برنامه ها با جیمیل برات میاره که همون اول گوشی خریدن هرکسی میسازه 

برو داخل جیمیل ات اگه ساخته باشی اسمش هست 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چی🤔

مرلین همونی که عکسش رو گذاشته یه هنر پیشه معروف بود تو آمریکا مال قدیم 

از سو مصرف مواد مرد

نه میگن کشتنش یواشکی🙁

من خودندم نوشته بود over 

به این فکر نکرده بودم