ف کنید ک همه چیزش خوب باشه. اهل زندگی و کار باشه. وضع مالیش خوب باشه. و خلاصه خیلی ویژگی های بد نداشته باشه. ولی زبونش مثل نیش مار باشه. ک بعد هر دعوا زخم بذاره رو تنت. ک جواب داشته باشی ولی نتونی ب دلایلی بدی. چ راهکاری دارید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای توروخدا راهکلر جدا شدن ندید. دوتا بچه کدچیک دارم. میگم مشکل اساسی باهاش ندارم. فقط تو دعوا زخم زبون میزنه. نمیتونم چواب بدم چون بدجور کش پیدا میکنه
اكه نميتوني جواب بدي اصلا محل نده سريع بپر تو حموم يا برو سراغ اشپزي يا اون داره تيكه ميندازه شما يه ماسك بزار رو صورتت دراز بكش چشماتو ببند ماسك رو صورتت خشك بشه نتوني حرف بزني كلا بعد از يه مدت از سرش ميافته
وای توروخدا راهکلر جدا شدن ندید. دوتا بچه کدچیک دارم. میگم مشکل اساسی باهاش ندارم. فقط تو دعوا زخم ز ...
باهاش صحبت کنید...
بگید اگر من جوابتو نمیدم فقط برای لچه هاست که موضوع کش پیدا نکنه..
ولی از نظرم مردا باید سرشون بیاد یک بار اونقدر جوابشو بدید که خودش کلافه بشه اونوقت خودش دیگه خودشو کنترل میکنه چون میدونه کش میاد دقیقا کاری که شما میکنید❤❤