2777
2789
عنوان

آشنایی من و حامد

189 بازدید | 10 پست

با هم هم کلاسی بودیم از همون ترم اول یه جوری نگام میکرد خودم فهمیدم😅 بعد یه روز تو ماشین نشسته بودم (از دانشگاه میخواستم برم خونه ) کوبید به شیشه و خیلی خونسرد گفت : من عاشقتم ،، دهنم باز موند همینطور ، گفتم :با خانواده مشورت میکنم نتیجه رو بهتون اطلاع میدم گفت : مرسی و پیاده شدو رفت ،،، تو اون مدت تا حالا هیچی حسی شبیه اون موقع نداشتم که بعدن فهیمیدم اسم حسش عاشق شدن ، آره من عاشق شده بودم ،،، بعد قرار خواستگاری و نامزدی و عروسی ،،، نگم براتون که چه دورانی بود نامزدی مون هر شب رستوران و سوپرایز و دسته گل و شاخه گل و شیرین زبونی هایی که میبردم رو ابرا ......

ادامش

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و لایک کنید بی زحمت

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

از پسرایی که انقدر زود حسشونو میگن میترسم.اخه یکم حیا ...

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

ادامه داره؟

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)