خاطره۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 104 عنوان ذکر معجزه 234 بازدید | 8 پست ذکری که کلید تمام مشکلات 1398/12/24 | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 خیلی سخت برام به نظرم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مرغشق عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 2447 اره هم علم و هم مال رو زیاد میکنه خیلی مجربه میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 اره هم علم و هم مال رو زیاد میکنه خیلی مجربه برای علم جواب گرفتید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مرغشق عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 2447 یعنی واقعا جواب میده من که دیگه.......😔 بله با اعتقاد بخون انشاالله جواب میده میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
مرغشق عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 2447 برای علم جواب گرفتید من برای روزی خوندم و جواب گرفتم این بار میخوام برا علم بخونم میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
شتزی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 935 یه ذکر بگین زبون بند باشه لطفا اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5755 ببخشید عکسش برا من باز نمیشه لطفا ذکر برام بنویس🙏 لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚