2777
2789
خدا ما رو بخاطر خودمون میخواد و اگه لطفی بما میشه بخاطر رفتار خودمون و فرصتی دوباره به بنده اش، ما ب ...

بله .. 🤩 .. معلومه شما خیلی فهمیده ایین 😍 زنده باشین 

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
اره عزیزم.من اینجوری دعا کردم گفتم یا امام رضا به اسمت قسمت میدم اگه رضا یعنی همسرم زندگی باهاش به ص ...

وای بخدا منم همینو میگم همینو میخوام مدام میگم اگر ب صلاحم هست جور کنید شرایط مهیا بشه اما اگر راضی نیستین از دلم پاکش کنید 😢😢😢 

ولی هیچکدوم نشده فعلا . ۵ ماهه دعای هرروزم همینه 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بخدا منم همینو میگم همینو میخوام مدام میگم اگر ب صلاحم هست جور کنید شرایط مهیا بشه اما اگر راضی ...

اشکالی نداره گلم دعا کن خونه پیدا کنم تو مشهد به خود امام رضا قسم هربار که برم حرم از ته دلم واست دعا میکنم.مال منم طول کشید و همون لحظه نشد فکر کنم ۵ماه طول کشید

بله .. 🤩 .. معلومه شما خیلی فهمیده ایین 😍 زنده باشین 

قوربونت گلم، این واقعیت خلقت آدم، خدا از روح خودش در قالب همه آدما دمیده بدون هیچ واسطه ای، هر انسانی خودش به تنهایی اشرف مخلوقات، لقمان حکیم نه پیامبر بود نه وحی میشد بهش، فقط بواسطه درکش خدا حتی یه سوره به اسمش نازل کرده این یعنی اوج احترام خدا به عقل و تفکر در بشر 

اونا معجزه نمیکنن  بخاطر مقام بالایی ک پیش خدا دارن واسطه بین ما و خدا میشن ضامنمون میشن یه جور ...

هیچ ترتیب و ادابی مجو /هر چه میخواهد دل تنگت بگو 

واسطه ای بین خالق و مخلوق وجود نداره، اونا احترام دارن باید محترمانه ازشون یاد شه 

اشکالی نداره گلم دعا کن خونه پیدا کنم تو مشهد به خود امام رضا قسم هربار که برم حرم از ته دلم واست دع ...

چشم عزیزم حتماااا شبا لایوای حرم امام رضا رو نگاه میکنم از این ب بعد اونجا یادت میکنم 😍

میدونی اگر قرار باشه بهش برسم صبر ارزش داره . اما اگه برعکسه ، ترجیح میدم همین الان قلبم سنگ شه و دیگه بهش فکر نکنم دیگه دوسش نداشته باشم 😔😔 این چند ماهو با بدبختی گذروندم ۱۰ کیلو وزن کم کردم  توان حرف زدن هم ندارم دیگه . ساکت سرم تو لاک خودمه