2777
2789

دوستای نی نی سایتی خوبم،سلام!زمانی که باردار بودم و زمانی که خواستم برم اتاق عمل برای سزارین خیلی هاتون بهم دلداری و ارامش دادین و برام دعا کردین،مخصوصا دوستای خوبم ویهانمهر و یاس و فرانک و گلکلمیان و باشکوه و...از همتون ممنونم!الان من میخوام برای حاجت رواییتون ایه الکرسی بخونم،انشالله حاجت رواشین!دوستای گلم لطفا شما هم برای منتظرای نی نی که انشالله زودتر باردار بشن و خانومای باردار که انشالله به سلامتی زایمان کنن و برای سلامتی نی نی های تو دستگاه و مریض،لطفا سه تا صلوات بفرستین و از ته دل براشون دعا کنین،از همتون ممنونم و از دور میبوسمتون!انشالله به زودی زود همتون حاجت رواشین و دلتون شاد بشه!هرکس رو لایک کردم یعنی براش خوندم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، خدا فرزند گل تون رو حفظ کنه ان شاءالله عاقبت بخیر بشه الهی آمین

لطفا به نیت تعجیل در فرج صاحب الزمان (عج) بخونید

متشکرم

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

انشالله قدم نی نی کوچولوت مبارک باشه 

اگه دوست داشتی واسه منم بخون 

انشالله خودتم حاجت روا باشی 😘 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

صلوات فرستادم عزیزم هم واسه خودت هم واسه همه کسایی که گفتی و همه کسایی که تو تاپیکتن لطفا قابل دونستی حتما واسه منم بخون. بچه ها هرکی دید واسم خیلی دعا کنین خودم و خونوادم. مرسی از همتون 🙏🏻❤️🙏🏻

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
من ک شمارو نمیشناختم و نبودم ک دلداریتون بدم ، واسه منم میخونید ؟ 😢  یه غم بزرگ دارم .‌خییییل ...

حتماعزیز دلم.انشالله به حق پنج تن ال عبا به زودی زود حاجت رواشین و دلتون شادبشه

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون