دوستای نی نی سایتی خوبم،سلام!زمانی که باردار بودم و زمانی که خواستم برم اتاق عمل برای سزارین خیلی هاتون بهم دلداری و ارامش دادین و برام دعا کردین،مخصوصا دوستای خوبم ویهانمهر و یاس و فرانک و گلکلمیان و باشکوه و...از همتون ممنونم!الان من میخوام برای حاجت رواییتون ایه الکرسی بخونم،انشالله حاجت رواشین!دوستای گلم لطفا شما هم برای منتظرای نی نی که انشالله زودتر باردار بشن و خانومای باردار که انشالله به سلامتی زایمان کنن و برای سلامتی نی نی های تو دستگاه و مریض،لطفا سه تا صلوات بفرستین و از ته دل براشون دعا کنین،از همتون ممنونم و از دور میبوسمتون!انشالله به زودی زود همتون حاجت رواشین و دلتون شاد بشه!هرکس رو لایک کردم یعنی براش خوندم
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صلوات فرستادم عزیزم هم واسه خودت هم واسه همه کسایی که گفتی و همه کسایی که تو تاپیکتن لطفا قابل دونستی حتما واسه منم بخون. بچه ها هرکی دید واسم خیلی دعا کنین خودم و خونوادم. مرسی از همتون 🙏🏻❤️🙏🏻