2777
2789

فعلا یه شربت تخمی بزن روشن شی تا بیان  

منم کارشون دارم

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر جان ببخشید عزیزم اگه کسی بود منم میشه چندتا سوال بپرسم ببخشیدا آخه واقعا دوست دارم یه چیزیو بدونم 🙏🏻😊💕

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
حس ششم یه حدس ماننده  سرکتاب باز کنید یا طالع تونو نگاه کنید البته من انجام ندادم ولی شنیدم وا ...

اره من یه خانم که چشم سوم داره همیشه بهم راست میگه و واقعا زن باکلاس و روشن فکریه ولی الان نمیتونمدبرمدپیشش 

۴ ماه

@اباندخت1380  عزیزم میشه درخواستمو قبول کنین چندتا سوال بپرسم ببخشیدا ❤️ لغو دوستی میزنم حتما بعدش 🙏🏻 🙏🏻 💞 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی