2777
2789
عنوان

معرفی مربی برای ورزش در خانه

232 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.

میخوام تو خونه ورزش کنم با برنامه حجم. آخه یکم لاغرم. میخواستم بپرسم کسی رو میشناسین که کارش رو دیده باشین و مطمئن باشه؟ آیا از اعضا سایت کسی تربیت بدنی خونده یا مربی باشگاه بوده باشه؟ اصلا میشه بدون دستگاه، با دمبل و کش برنامه حجم رو پیاده کرد؟ 

ار میتونی 

من مربی نیستم ولی خب ورزشکارم 

شیک درست کن با کره بادام زمینی عسل خرما و یکم بیسکویت 

جو دوسر خیس کن تو شیر بخور

حجم دهنده ان 

روزی چند ساعتم تو‌خونه تمرین کن چ هوا ی چ با دمبل و کش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ار میتونی  من مربی نیستم ولی خب ورزشکارم  شیک درست کن با کره بادام زمینی عسل خرما و یکم ...

باشه عزیزم دمت گرم الگرم شدم. از باشگاه رفتن متنفرم. فکرم میکردم چاره‌ای ندارم جز کار با دستگاه

باشه عزیزم دمت گرم الگرم شدم. از باشگاه رفتن متنفرم. فکرم میکردم چاره‌ای ندارم جز کار با دستگاه

قربانت ،نع برعکس تو تایم کمیو تو باشگاه میتونی بگذرونی تو خونه نتیجه بهتری میده همیشه قبل تمرین شیک بخور جواب میگیری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم پیلاتس کار کزدم یه ماه همراه رژیم تمام رون ام اب شده چیکار کنم برگرده؟

تو خونه کار کردی؟ میخاستی بزرگ شه کوچیک شده ینی؟ استعداد چاقی داشته باشی غذا بخوری دوباره چاق میشیا فک کنم

عزیزم یعنی با کش هم نمیتونم به پاهام فرم بدم؟ 

چرا با وسیله میشه حالا میتونه کش باشه میتونه دیگ زودپز پر اب باشه میتونه ومبل باشه.یه شی سنگین.

حرکات رو که یاد گرفتی ماه اول خالی بدون وسیله بزن ماه دوم سعی کن از وسائل خونه کمک بگیری و اون حرکت رو سنگین بزن.چون سبک باعث لاغری اون قسمت میشه.

تغذیه م دوبرابر مهه

تو خونه کار کردی؟ میخاستی بزرگ شه کوچیک شده ینی؟ استعداد چاقی داشته باشی غذا بخوری دوباره چاق میشیا ...

نه وزنم ۷۱ بود تو یه ماه اوردم رو ۶۵ همراه رژیم وورزش ولی رون پام اب رفته خیلی لاغر شدم

نه وزنم ۷۱ بود تو یه ماه اوردم رو ۶۵ همراه رژیم وورزش ولی رون پام اب رفته خیلی لاغر شدم

آهاااان 

خب بگو 😊😉 

وزنتو تو ی ماه انقد کم کردی خیلی ایول داری ولی فک کنم طبیعیه. آخه از کل بدنتم کم میشه دیگه ۶ کیلو کم کردی. ایطوری که معلومه شما استعداشو داری دوباره برگردونی. غذا بخور و باشگاهم برو که ورزشای شکم بهت بدن که شکمت چاق نسه ولی ماهات تپل شه