2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بهم بگه چکارکنم

183 بازدید | 19 پست

سه سال با یه پسر دوست بودم همچی عالی بود باهاش خوش بودم خوشحال بودم تمام خانوادش در جریان بودن مامان و خاله هامم میدونستن تقریبا همه میدونستن بجز بابام و خانواده پدریم.تااینکه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای لشکره خب خب کنان

آماده باش آماده باش😁

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

مامانم یه روز اومد رودر رو باهاش حرف زد.بعد اونم همچی اکی بود و ما خوشحال از اینکه مامان من از همچی راضیه.

ولی یه غریبه که عکاس خانوادگیم بود و رفت و امد داریم باهاش اومد و همه چیو خراب کرد.ایشالا سر خودش بیاد که دعای هرروزم همینه.

مامانم براش ماجرای مارو تعریف کرد و اون اقا چون درس روانشناسی هم خونده گفت بیارشون من باهاش حرف میزنم

ما رفتیم دوست پسرم صحبت کرد و بازم همچی اکی بود ولی گفتن حق ندارین دیگه همدیگه رو ببینین تا وقتی که من و مامانش رضایت بدیم

ما بازم قبول کردیم.ولی بعد سه سال نمیدونم چیشد که بابام فهمید و رفت دم در خونشون و داد و بیداد کرد و ابروشون رو برد الان من عاشق اون پسرم و اونم منو دوست داره ولی مشکل اینجاست که بابام و همون عکاسمون تهدیدش کردن که اگه بیاد سمت من براش پرونده درست میکنن و شکایت میکنن

الان من دوسش دارم و هرمی هم بعد اون ماجرا رفتم سمتش قبول نکرد که برگرده گفت حرمت ها شکسته شده فقط بدون دوستت دارم و تا جایی که تونستم پشتت وایسادم ولی میدونی که من پسری ام که هیچوقت پام به دادگاه نکشیده و نمیخوام پروندم خراب بشه

بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟

اینم بگم که یه کاربر قدیمی ام

سلام مهربونم‌💛💚💙❤💛💚💙❤

شما ی جایی بذار برای اشتباه سعی کن مادرتونو بگین با پدرتون صحبت کنه برین روانشناس کاربلد تا شما و پدرتون دلایل بگید اگر لازم شد روان شناس با پسر صحبت کنه ...

سلام مهربونم‌💛💚💙❤💛💚💙❤ شما ی جایی بذار برای اشتباه سعی کن مادرتونو بگین با پدرتون صحبت کنه بری ...

اخه مشکل اینجاست بعد زیاد شدن رفت و امدها با همون عکاسمون رابطه ی پدر و مادرمم خراب شده و مامانم یکسره با همون مرده چت میکنه 😓😓😓

یه جوراییی میشه گفت مادر و پدرم طلاق عاطفی گرفتن و منم یه دختر ۱۷ سالم که دلم فقط باهمون پسر خوش بود همون ارومم میکرد همون برام دلیل میاورد که زندگی چقدر قشنگه

الانم تنها شدم و کسیو ندارم.خانوادمم که اینطوری.میشه گفت نصف خرجمو اون میداد بااینکه دانشجو بود ولی بخاطر من رفت سرکار تا چیزایی که دوست دارم رو برام فراهم کنه چون میگفت تو زن منی😓خدایی اصلاااا شبیه پسرای این دوره سوسول نبود