2777
2789
عنوان

علائم اولیه کرونا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20681 بازدید | 54 پست
ممنون. سردرد و بدن درد و تب داره. درد گلو نداره

سرفه خشک و تنگی نفس یکی از نشونه های اصلیه 

اگ خدایی نکرده سرفه و تنگی نفس و همراه تب داشتین اون موقع جای نگرانی داره 

انشاالله ک خیره 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
سرفه و گلو درد و تنگی نفس یکی از نشونه های اصلیه  اگ خدایی نکرده سرفه و تنگی نفس و همراه تب دا ...

ممنونم عزیزم

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سرفه خشک دارم شوهرم میگه از استرسه اصلا داغونم 

منم دو سه روز احساس خشک بودن گلومو داشتم

حتی داداشم سرفه خشک هم داشت 

اما زنگ زدم پسر داییم دکتره گوارشه گفت 

اگ علائم رو باهم داشتید برید تست بدید 

اگ یکیش به تنهاییه نرید 

ریسک رفتن به بیمارستان رو نکنید 

چون نداشته باشید اونجا میگیرید 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
من ی هفته س دارم ولی بقیه علایم رو ندارم

منم دو هفته سرفه خشک داشتم خوب شدم. آویشن و عناب دم میکردم میخوردم خوب شدم

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام
من ی هفته س دارم ولی بقیه علایم رو ندارم

نترس استرس و ترس اصلا خوب نیست 

وقتی علائم دیگ رو ندارید جای نگرانی نیست 

پودر آویشن دارم مثل چایی الان دم کنم عیب نداره ؟؟استرس سرفه خیلی بده بخدا تو این شرایط

اگه برگ آویشن باشه بهتر ولی پودرش مثل چای دم کن بخور سرفه رو آروم میکنه

سلام خوبی؟

همسرتون‌خوب شدن؟

من تازگیا باردارم و الان یهو با سرفه از خواب پریدم واقعا ترسیدم و شروع کردم سرچ کردن.

خیلی میترسم😥

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
سلام خوبی؟ همسرتون‌خوب شدن؟ من تازگیا باردارم و الان یهو با سرفه از خواب پریدم واقعا ترسیدم و شروع ...

سلام تازه پیامت دیدم شوهرم کرونا داشت. خداروشکر خوب شد

شما خوبی؟ در چه حالی