اگ خدایی نکرده سرفه و تنگی نفس و همراه تب داشتین اون موقع جای نگرانی داره
انشاالله ک خیره
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط سرفه خشک دارم شوهرم میگه از استرسه اصلا داغونم
منم دو سه روز احساس خشک بودن گلومو داشتم
حتی داداشم سرفه خشک هم داشت
اما زنگ زدم پسر داییم دکتره گوارشه گفت
اگ علائم رو باهم داشتید برید تست بدید
اگ یکیش به تنهاییه نرید
ریسک رفتن به بیمارستان رو نکنید
چون نداشته باشید اونجا میگیرید
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
من تازگیا باردارم و الان یهو با سرفه از خواب پریدم واقعا ترسیدم و شروع کردم سرچ کردن.
خیلی میترسم😥
کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)