سلام دوستان میشه بگید جز گرمی نخوردن و خنکی خوردن چه کاری میشه انجام داد برای اینکه جوشای صورت نینی بیست روزم بره؟ چیزی هست که ادم بتونه بزنه به پوستش؟بعد یه سوال دیگه من استخون لگنم و کشاله رانم جوری درد میکنه که پاهامو باز میکنم و راه میرم و این باعث خجالتمه چیکار کنم زود خوب شم
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
نه بابا با این کرونا جرات لمس کردنشم نداریم چه برسه بوسیدن☹️
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
چیزی نزن عزیزم.اینا انسداد غدد عرق و چربیه و توی بچه ها و نوزادا کاملا نرماله
نینیم دختره یه جوری شده قیافش قرمز و جوش ریز اصلا یه وضعی..
پیسر من د.ر دماغش پر بود تا چهله اش میره بیشترش من یکی دوجاش و دست زدم جاش تا یه مدت موند اصصصصصل ...
دست که نمیزنم😐
کلا دختر من شیر میخورد بعد از آروغ یکم از شیرشو بالا میاورد زیاد سکسکه میکرد سرشو به عقب میبرد و گریه میکرد به خاطر دل درد جوش رو صورتش بود تا بیست روز روز بیستم رفتم دکتر گفت آلرژیه ماشالا دارو خورد الان خوبه