2777
2789
عنوان

جوش ریز صورت نینی

135 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میشه بگید جز گرمی نخوردن و خنکی خوردن چه کاری میشه انجام داد برای اینکه جوشای صورت نینی بیست روزم بره؟ چیزی هست که ادم بتونه بزنه به پوستش؟بعد یه سوال دیگه من استخون لگنم و کشاله رانم جوری درد میکنه که پاهامو باز میکنم و راه میرم و این باعث خجالتمه چیکار کنم زود خوب شم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیسر من د.ر دماغش پر بود

تا چهله اش میره بیشترش

من یکی دوجاش و دست زدم جاش تا یه مدت موند

اصصصصصلا دست نزن

هیچی نزن

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
لابد از بس بوسش میکنین اینجوری شده صورت نینی🙂

نه بابا با این کرونا جرات لمس کردنشم نداریم چه برسه بوسیدن☹️

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
چیزی نزن عزیزم.اینا انسداد غدد عرق و چربیه و توی بچه ها و نوزادا کاملا نرماله

نینیم دختره یه جوری شده قیافش قرمز و جوش ریز اصلا یه وضعی.. 

پیسر من د.ر دماغش پر بود تا چهله اش میره بیشترش من یکی دوجاش و دست زدم جاش تا یه مدت موند اصصصصصل ...

دست که نمیزنم😐

موقعه شير خوردن ؟؟؟

کلا دختر من شیر میخورد بعد از آروغ یکم از شیرشو بالا میاورد زیاد سکسکه میکرد سرشو به عقب میبرد و گریه میکرد به خاطر دل درد جوش رو صورتش بود تا بیست روز روز بیستم رفتم دکتر گفت آلرژیه ماشالا دارو خورد الان خوبه