2777
2789
من مادرم خیلی زود به رحمت خدا رفت برادرم تا بزرگ بشه خونه ی من بود الان کاری باهام کرده همش دارم گری ...

چرا مگ چیکار کرده

میشـه بـراے سـلامتی نـی نـیِ تـو دلـ👼ـم و خـانـوادم دعـا کنیـد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوز کلک ازم وکالت گرفته سهم پدر فروخته بعداز دهسال میگه همون موقع پولتو دادم 

چقد بدجنس داداشت تکهم بسپارش بخدا البته ببخشیدا

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭

[QUOTE=128445377]چقد بدجنس داداشت تکهم بسپارش بخدا البته ببخشیدا[/QUOTE

حرفت حقه عزیز تازه زنگ زده با شوهر انم مارو بهم انداخته تا نداشت خونه من ولو بود تا شورت زنشو براشون میخریدم 

[QUOTE=128445377]چقد بدجنس داداشت تکهم بسپارش بخدا البته ببخشیدا[/QUOTE حرفت حقه عزیز تازه زنگ زده ...

پس حرص نخور از گلوش مطمعن باش پایین نمی ه مال دنبا ارزش نداره

پس حرص نخور از گلوش مطمعن باش پایین نمی ه مال دنبا ارزش نداره

حرص پول نیست نامردیش آذیتم میکنه من خودم سیزده سالم بود اون هفت سالش چون پدرم زن داشت وناتوان بود نمیتونست کار کنه از بچگی پیش من بود بقدری از شوهرم حرف میشنیدم که حد نداشت اندازه بچم براش لبلس خریدم دکتر بردم رودوشم بزرگش کردم از بچگی حرصم برای  زحمتهام میسوزه پول دوتا برادر دیگمم نمیده هیچ کدوم فکر نمیکردیم  ایقدر نامرد باشه 

حرص پول نیست نامردیش آذیتم میکنه من خودم سیزده سالم بود اون هفت سالش چون پدرم زن داشت وناتوان بود نم ...

خیلی نامرده درکت میکنم سخته از شوهر حرف بخوری به خاطر داداش نامرد

خیلی نامرده درکت میکنم سخته از شوهر حرف بخوری به خاطر داداش نامرد

بدبختی اونع طلاق گرفتم الان با این که دوباره ازدواج کردمهش میکفت دبگی میرم فلان میکنم بهمان میکنم امروز داشت باهاش حرف میزد بهش میگم ولش کن حرف نزن باهاش متو فش میده کثافت  عوضی پارسال داشت میمرد نمیدونم چرا برگشت  از بس نشستم گریه وزاری کردم خدایا