2777
2789

پدرشوهر و مادرشوهرم فوت شدن.گاهی تو خواب میبینمشون.مادرشوهرم بر اثر بیماری فوت شد.چن روز پیش مادرشوهرمو تو خواب دیدم ک هنوز بیماره ولی کمی سرحال تر.اینم بگم ک من عروس خیلی خوبی براشون بودم و خیلی کمک حالشون بودم.تو خواب ب مادرشوهرم گفتم مامان از من راضی هستی؟انگار میدونستم ک فوت شده.بهش گفتم مامان حلالم کردی و رفتی؟اونم دستمو گرفت و خندید گفت معلومه ک ازت راضیم.باز پدرشوهرمو تو خواب دیدم ک خیلی سرحال و تپل شده و داره گردو میشکنه.منم دیدمش و از خوشحالی گریه کردم بغلش کردم گفتم باورم نمیشه زنده ای بابا خدایا شکرت ولی هر چی حرف میزدم اون جوابمو نمیداد و میخندید.تعبیرش چیه بچه ها؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

هیچی دیگه میخواد بگه قوم شوهر تو خاک هم دست بردار نیستن 😆

فان#  

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای      دمت گرم

حالا ن جدی میگن رفتگان تو خواب کسایی میرن ک دوسش دارن 

حتمن خیلی ازت راضین ک تو خوابت اومدن 

شایدم میخوان بگن جاشون راحته 

براشون ی خیرات بده 

خدا رحمتشون کنه ایشالا ک خیره

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
حالا ن جدی میگن رفتگان تو خواب کسایی میرن ک دوسش دارن  حتمن خیلی ازت راضین ک تو خوابت اومدن&nb ...

ممنونم عزیزم.آخه سه ماه پیش خواب دیدم یه روسری قشنگ داشتم دادم مادرشوهرم.یه ماه بعدش پدرشوهرم فوت کرد.میگن اگه تو خواب ب مرده چیزی بدی تعبیرش مرگه.منتظر بودم خودم بمیرم متاسفانه پدرشوهرم مرد.یهو سکته کرد خدابیامرز.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم