2777
2789
عنوان

خانماای باردار به لحظه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 52 پست
همون ازمايش قند بارداري بود فقط فكر كنم  اخه ديگه جنين مراحل اصليشو طي كرده فقط بايد رشد كنه ك ...

با دستگاه قند خونگی میشه انجام داد؟

مادرشوهرم دستگاهش رو داره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
آره رفتم خوب بود خدا رو شکر هفته بعد باید میرفتم دکتر،که دکترم نیست دارو تقویتیام هم آخرشه.نمی دون ...

خواهشا تو دوران بارداری سرخود چیزی رو نخورین

بعضی ویتامینا تو هفته های خاصی ضروریه

گله از دست کسی نیست........مقصر دل دیوانه ماست😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دستگاه قند خونگی میشه انجام داد؟ مادرشوهرم دستگاهش رو داره

همون كارو نميكنه امام معلوم ميشه قندت بالاست يا نه

اون ازمايش قنده ميزان قندتو چند ساعت بعد غذا خوردنم باز اندازه ميگيره بايد سرچ كني تو گرگل ببيني ميشه با دستگاه خونگي اونم گرفت يا نه

آره رفتم خوب بود خدا رو شکر هفته بعد باید میرفتم دکتر،که دکترم نیست دارو تقویتیام هم آخرشه.نمی دون ...

منم دقيقا تو شرايط توام،منم نميدونم اين كلسيم و آهن و مولتى و دى رو تا كى بايد بخورم،فقط اونروز يه دكتر شيفت تو درمانگاه پيدا كردم گفت فعلا كلسيم نخور همين اونم كلا همينجورى رفتم

ولی دکترم تاکید داشت برای ازمایش قند هون چون سزارینم خیلی مهمه بخاطر زخم اینا کلا ازمایش مهمیه که با ...

نمیتونی از دکترت تلفنی بپرسی باید چکار کنی؟

منم دقيقا تو شرايط توام،منم نميدونم اين كلسيم و آهن و مولتى و دى رو تا كى بايد بخورم،فقط اونروز يه د ...

من کلا 3 تا قرص تقویتی دارم

یکی کلسیم منیزیم زینک

یکی مولتی ویتامین بارداری

یکی ویتامین د 3

ولی آهن از اول بارداری تا الآن برام تجویز نکردن

ولی دکترم تاکید داشت برای ازمایش قند هون چون سزارینم خیلی مهمه بخاطر زخم اینا کلا ازمایش مهمیه که با ...

من شنیدم تو خونه هم میان تستو بگیرن عزیزم

بستگى به ازمايشت داره عزيزم من شايد اهنم پايين بوده بعد هفته ١٥ دارم ميخورم 

خدا رو شکر آهنم پایین نبود.چون دکتر گفت کم خونی نداری

شما مولتی ویتامین و ویتامین د3 رو تا چه هفته ای ادامه میدین؟