2777
2789

البته منظورم نطافت خونه و غذا درست کردن و ایناست

و چرا این نمره رو میدین؟

صادق_باشیم#  

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم 

ولی متأهل بودم به یقین صفر

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

من خودم ۶ میدم چون یه بچه کوچیک دارم و واقعا سختمه البته بیشتر مواقع خونم تمیزه و سعی میکنم همیشه غذام آماده باشه

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐

۳

چون خیلی تنبلم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
۳ چون معتاد فضای مجازی هستم ،وقت کم میارم

ینی سر و وضع خونت افتضاحه؟