2777
2789
عنوان

آرزوهای دوران نوجونیتون...

597 بازدید | 31 پست

سلام خانوما دلم میخواد بدونم به آرزوها و رویاهای نوجونیتون رسیدین؟چه آرزویی بوده؟اگه رسیدین چیکار کردین که موفق شدین و اگه هم نرسیدین چی باعث این نرسیدن بوده؟دلم میخواد از تجربه هاتون برای رسیدن به آرزوهام استفاده کنم ممنون میشم از جواباتون😊

أحب نفسي في أي إصدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیش رسیدن به عشق اولم بودک همه زندگیم بود بعدابهم خیانت کردوولش کردم منم 

دومیش کارمندبانک شدن بود دیگ جیزی نمونده برسم بهش انشالله😍😍

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4058651/عزیزان-من-یه-دعایی-میکنم-دوست-دارم-شماهم-دستاتون-رو-بالا-بگیرین-و-آمین-بگین

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ارزوهای من چرت و پرت بود کاش صدسال سیاه بهشون نمیرسیدم

ارزو کرده بودم  فلانی بیاد دوباره شماره بده   

دوبارم شماره داد البته ولی دهن منو سرویس کرد شمارمو پخش کرد خیلی بد بود

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

عاشق این بودم که پزشک بشم ... و شدم خدارو هزار مرتبه شکر ، ارزوی بزرگ و پر زحمتی بود  ، ولی با پشتکار  ، علاقه و زحمت میتونی به هر چیزی برسی 

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️